kako, kad se vidi na snimcima da se rade kanali i ostale sitnice.Nikakvih prepreka nema da se otvori sad do Kruševac zapad
Kako k
kako, kad se vidi na snimcima da se rade kanali i ostale sitnice.
Nisu samo kanali, ZASTITNE OGRADE ni su zavrsene.Kakva je to prepreka da se vozi po putu?
Inače, deonica do Makrešana je bila otvorena a da nisu svuda nasuli zemlju sa strane puta.
Takođe, na mostu kod Makrešana (koji je trenutno u upotrebi) u trenutku otvaranja nije bila uradjena mostovska dilatacija. Uradili su je recimo dva meseca kasnije kada su prebacili saobraćaj na drugi most.
Nisu samo kanali, ZASTITNE OGRADE ni su zavrsene.
Ако не грешим, ово је део Прељина- Адрани ,а то не раде Кинези већ браћа Американци са Турцима...Нема ништа чудно у овоме, клизимо у потпуни хаос на свим нивоима, после избора ће то тек бити јасно! Занимљиво је да је главни проблем са експропријацијом на трасама које раде Кинези и то нешто говори!
Oduvek mu trebaju ti jeftini poeni za lakoverne.Наравно да могу отворити у пуном профилу до Крушевца-запад, али и ја чисто сумњам, после овога са КиМ требају му политички поени за даље заваравање лаковерних!
Možda je razlog banalan - već sam pisao o tome - zaprljanost suprotne trake koja se već koristi, kamenje i prašina na kolovozu itd... možda nije lako očistiti to na parče sa preusmeravanjem saobraćaja na novi deo puta u tom potezu?Uopste ne razumem forumase koji pisu da ne moze da se pusti do KS zapad, jer mislim da ne poznajete stanje na terenu ili sta? Jasicki nadvoznjak je posle KS zapad, gledano od Pojata, trenutno preusmerenje saobracaja bi ostalo isto, osim sto bi se saobracaj izmedju Pojata i KS zapad obavljao u punom profilu. Mislim da za maltretiranje na tih par km moramo da trpimo jer prvi mora da prodje otvoreni autobus. Nadam se da gresim jer sam svake nedelje u KS
Sigurno. Oni otvaraju nezavrseno kada kaze sef, a sada im problem kamencice da ociste.Možda je razlog banalan - već sam pisao o tome - zaprljanost suprotne trake koja se već koristi, kamenje i prašina na kolovozu itd... možda nije lako očistiti to na parče sa preusmeravanjem saobraćaja na novi deo puta u tom potezu?
Tako kad su otvorilli do Makrešana, ja išao za Ćićevac i na mostu u Makrešanu beli kombi mi baci kamenče i napravi rupu na šoferci, jer nisu ni obrisali kamenje, a kamoli oprali putSigurno. Oni otvaraju nezavrseno kada kaze sef, a sada im problem kamencice da ociste.
Занимљиво је да је главни проблем са експропријацијом на трасама које раде Кинези и то нешто говори!