Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Када се очекује да буде готова деоница Прељина - Адрани? Који је био рок ту?

Prosle nedelje sam nekoliko puta prosao deonicom od Koseva do Pojata. Smer ka Pojatama je izuzetno opasan za voznju, niko ne postuje ogranicenje brzine od 60 km na cas, tako da ko vozi toliko je u problemu, jer se vrsi preticanje zaustavnom trakom velikom brzinom, a nekoliko stubova sa sredine puta su pomereni pola metra do metar u traci. Deluje mi da je sve zavrseno do Jasike, pustanjem te deonice bi se dobilo na bezbednosti makar na tom delu.

Stvarno da se vozi 60 je presporo, cesto idem tu oko 100 i poludim ako neko ide 60. Realno bi bilo 80 da su stavili, jer je pravac 3-4 km

Da li postoji ikakva informacija kada bi poddeonica Koševi-Trstenik bila gotova?

Očekivao sam da će, po otvaranju nadvožnjaka, sav saobraćaj iz Pojata prebaciti na KŠ Zapad, a da će onda da počnu da ruše ostatak stare obilaznice i onu kratku devijaciju, koja izlazi na most. Ili sam pogrešno pretpostavio ili je neko napravio grešku kod preusmeravanja saobraćaja ili je nešto treće u pitanju?

Nije ni ovo lose, samo je problem sto kada su otvorili nadvoznjak, nisu blokirali saobracaj preko petlje ka Jasici. Brzo ce spojiti desnu traku do mosta na Garskom potoku, pa ce se normalizovati sve.

Vrh