Nisu odsečeni, to je reka Musača, oduvek je tu.
Ne pričam o reci.
Biće odsečeni kad krenu da prave obilaznicu.
Ili će da naprave još jedan kružni tok na 50m
Nisu odsečeni, to je reka Musača, oduvek je tu.
Preusmeriće se na izgrađeni kružni tok.Ne pričam o reci.
Biće odsečeni kad krenu da prave obilaznicu.
Ili će da naprave još jedan kružni tok na 50m
Pa evo, ti kao STRUCNJAK, objasni nam molimte cene i sta koliko kosta!Završava se tako što je cena sa 800 miliona došla na 1.6 milijardi, a prećiće 2 milijarde sigurno, što je procena troškova. Naravno, direktnom pogodbom...
Narvno da nije problem.Iskoristiću tvoju sliku, nećeš se ljutiti:
Pogledajte prilog 235699
Da ći će ovde biti urađen kružni tok i zašto neće?
Bitno da su izgradili kružni tok ispred naplatne koji "privremeno" neće imati svrhu bar 10 godina, slično kao onaj između Majura i Štitara.
U Vrnjcima više porodica traži otkup celog imanja jer su između trase autoputa i reke. Njihov predstavnik je bio na javnoj sednici u Kruševcu (Komisije za javni uvid u Nacrt izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora autoputa E-761, deonica Pojate – Preljina - druga faza).Pogledajte prilog 235697
Čime su ovi ljudi zaslužili da budu odsečeni kao oni u Vrnjcima?
Je***a ih obilaznica.
Preusmeriće se na izgrađeni kružni tok.
Hvala za ovo stručnjak, nije trebalo velikim slovima i ošišanom latinicom, 21. je vek...Pa evo, ti kao STRUCNJAK, objasni nam molimte cene i sta koliko kosta!
Druze ne moze cena da se poveca za vise od 10-15 posto nigde u svetu, to jednostavno nije normalno. Ukucaj sam koliko je km auto puta dolinskog u svetu pa ces i videti sam kolika je kradja. Kod nas ce izaci po km moravski kao km u kanjonu MoracePa evo, ti kao STRUCNJAK, objasni nam molimte cene i sta koliko kosta!
Opet spinovanje, daj konkretno, zasto izvrtanje cinjenica.Druze ne moze cena da se poveca za vise od 10-15 posto nigde u svetu, to jednostavno nije normalno. Ukucaj sam koliko je km auto puta dolinskog u svetu pa ces i videti sam kolika je kradja. Kod nas ce izaci po km moravski kao km u kanjonu Morace
Evo sam si napisao, kakvo spinovanje, u kanjonu Morace gde je 60 % trase u tunelima i mostovima, put je 20 miliona evra po km, ovde gde imamo 0 tunela i par mostova preko ne tako velike Zapadne Morave cena ce biti 15 miliona evra po km. Jednostavno ne moze da se omasi cena duplo na proceni prvobitnoj. Brza pruga BG-SU je sa pocetnih procenjenih 330 miliona evra, izasla 1,2 milijarde, jos nastresica ubila 16 ljudi. Jednog lepog dana ce oni koji pisu sada da je spin i slicne baljezgarije biti sramota kada se sazna razmera pljacke koja je sprovedena od 2012.Opet spinovanje, daj konkretno, zasto izvrtanje cinjenica.
Autoput u kanjonu Morace je dugacak 45 km, i kostao je 1 milijardu, a ovaj je dugacak 110 km i kostace 1,6. pa jel isto?
Gresis tebi iz dzepa samo namerno ili slucajno to ne vidis. Ima petlji koliko ima, saglasno duzinama oba puta. Ja sam ti rekao od 79 su samo 8 znacajniji, dzabe se trudis. Njima su nadvoznjaci i propusti tih 71 mostova, a IQ mi je mensa potvrdila ne brini, pitam se za tvoj? Propaganda, pa pogledaj kako je moguce da cena sa 600 pa na 800 dodje na 1.6 milijardi. To se zove pljacka ne propaganda.Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali me nervira kad pimpadzije hoce po svaku cenu da teraju propagandu pa ispade da od par mostova dodjosmo na 79, ,plus nadvoznjaci, propusti i podvoznjaci, koliko ih je pogledaj, imas veliki iq lako se nalazi to.
Koliko petlji ima cg auoput ?
Brza pruga BG-SU je sa pocetnih procenjenih 330 miliona evra, izasla 1,2 milijarde
pritom zbog korupcije ne rade mnoge skretnice do NS, smanjuju se brzime
Odrzavanja da, ali i kvaliteta ugradjene opreme i kvaliteta izvedenih radova.
Koje to "mnoge" skretnice ne rade do NS-a? I gde je to trajno smanjena brzina na ovoj deonici?Jos gore, pritom zbog korupcije ne rade mnoge skretnice do NS, smanjuju se brzine, zbog stanja geometrije koloseka
Koliko znam vozovi kasne jer ne rade skretnice na nekim kolosecima u stanicama Indjija, Nova i Stara Pazova, to mi je potvrdio i jedan mastor iz infrastrukture, u zonama tih satanica je smanjena i brzina. Mozda ti bolje znas pa napisi tacno stanje.Koje to "mnoge" skretnice ne rade do NS-a? I gde je to trajno smanjena brzina na ovoj deonici?