Mislim da je tu nekada (dok je X bio 1+1) bila petlja do izgradnje postojeće.Neće biti petlja.
Tu već postoji podvožnjak ispod autoputa E75
Mislim da je tu nekada (dok je X bio 1+1) bila petlja do izgradnje postojeće.
Moglo bi, jedini problem bi bio signalizacija zbog dve petlje koje su dosta blizu jedna drugoj.@SCS
Ne znam da li bi na cenu tih nadvožnjaka mogli da dodaju ovako nešto i puste Pojate na A1 kako je i bilo nekad?
Za ovaj predlog čak ne treba da prave ni nadvožnjak već da iskoriste postojeći podvožnjak.
Temu sam više prebacio na Koridor 10 toppic jer se njega i tiče.
Ne znam što se zapelo za tu petlju toliko. Ta industrijska zona mi izgleda kao nešto što je nastalo nasumično zbog blizine autoputa.
Ovo mi nema smisla. Kao kada bi neko rekao da se ugasi industrijska zona u Aleksincu jer se formira industrijska zona u Nišu. U planu je da se formira nova industrijska zona u Ćićevcu, ali i to nema smisla jer ljudi ne mogu preseliti svoje objekte iz Pojata u Ćićevac, a i kompletno sređivanje nove lokacije (struja, voda, telekomunikacije, saobraćajnice...) zahteva određena finansijska sredstva.Mislim da je više nego jasno da je plan da se industrijska zona formira kod Istočne obilaznice Kruševca što je i logično jer je bliže gradu.
Gde si video taj projekat na kome je prikazano isključenje za pumpu? Da li misliš na OMV pumpu koja se nalazi u blizini bivše naplatne stanice Pojate?I ovako će po novom projektu isključenje za pumpu biti preblizu odvajanja za Kruševac.