prostorni planer
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.06.2010.
- Pohvaljen
- 4.664
Vrlo moguće da si u pravu, ali ovo mora biti pokrepljeno nečim konkretnim. Ja takođe sumnjam da tu ima ihaha nenamenskog trošenja... ali bih voleo da mi neko na konkretnom primeru pokaže i kako, šta, ko, koliko itd... pa da korupcija i zloupotreba bude očigleda i evidentna. Ovako, samo pričamo u vazduh...Ma nije ni tih 7 opravdano, neka normalna strana revizija bi sasvim sam siguran nasla da je bar 2 otislo na nenamensko trosenje
Pravo pitanje.Jel može neko ukratko da navede šta je konkretno realizovano od Preljine do Pojata. Puno informacija o malim parčićama mi ne daju pravi uvid. Mogli bi da mapiramo deonice i procenat učinjenog.
Hvala unapred!
Jel može neko ukratko da navede šta je konkretno realizovano od Preljine do Pojata. Puno informacija o malim parčićama mi ne daju pravi uvid. Mogli bi da mapiramo deonice i procenat učinjenog.
Hvala unapred!
1.6 milijardi za 112 km dolinskog auto puta, plus koliko mostova preko Morave, plus koliko km izmeštenog toka Morave, plus nasip na kojem je autoput koji služi i kao bedem od poplava, plus koliko petlji i naplatnih stanica na tih 112 km, plus koliko drugih objekata na toj trasi, plus koliko izmeštanja postojeće infrastrukture, plus koliko je koštala eksproprijacija plus rušenje i uklanjanje objekata...1.6 milijardi za 112 km dolinskog auto puta
Moravski koridor, inflacija:1.6 milijardi za 112 km dolinskog auto puta, plus koliko mostova preko Morave, plus koliko km izmeštenog toka Morave, plus nasip na kojem je autoput koji služi i kao bedem od poplava, plus koliko petlji i naplatnih stanica na tih 112 km, plus koliko drugih objekata na toj trasi, plus koliko izmeštanja postojeće infrastrukture, plus koliko je koštala eksproprijacija plus rušenje i uklanjanje objekata...
Ali opet, sve kad ukalkulišeš, 1.6 izgleda mnogo.
Odakle ti ta cifra, je li pouzdana?
Pa ne vidi se, prvi ih ti branis cesto kao visokointeligentan stanovnik ove zemlje sa inforrmatickim znanjem i dobrom obavestenoscu, sad zamisli da si u cipelama prosecnog stanovnika ruralnog dela Srbije gde imas 60 godina i osnovnu skolu i da vidis da su te pare u drugom planu i da ti taj spisak stotina miliona evra uzetih ne znaci nista jer ne znas koliko km auto puta kosta ni priblizno. Sav narativ je da srljamo u progres i da je samo nebo granica u razvoju. Tek kada dodje 7. oktobar narod ce se krstitiAu bre, ovo je definitivno ozbiljan šabanluk...
Nema šta, smrdi na sve strane, nije logično... ajd da su sagradili tunel do CG pa i da prođe ovolika cifra...
Sunce im šabansko, šta rade, jel stvarno misle da se ovo ne vidi?