Da su pitali prvog čoveka na kojeg nalete u okolini, verovatno bi im rekao da neće moći sa dve cevi da premoste Ljubostinjsku reku
Srusio se most i izmedju Slatine i Mrcajevaca. Sada nema ni jedan most Kraljeva i Cacka preko Zapadne Morave.
Prosto je. Od Čačka do Kraljeva postoje dva paralelna puta, po jedan sa svake obale Z. Morave. Rušenjem ovog mosta ne postoji način da pređeš s jedne na drugu stranu reke a da ne ideš do Čačka ili do Kraljeva. Da je ovo veliki problem, najbolje znaju meštani sela s desne i leve obale reke.To ne znači da nema nijednog mosta, već da nema u blizini, što su dva potpuno različita iskaza.
A sta je sa tim mostom u Adranima na Ibarskoj, zar nije i on srusen? Vi ste oznacili jedan most, a srusena su dva.
Мост на Ибарској магистрали преко Западне Мораве стоји. Оштећен је онај у Адранима преко Мусине реке.
Ma odmah do Samaila. Sa sam ti sve rekao.Pokusavam da nadjem taj most al bezuspesno, Mrcajevce sam nasao i znam gde su , a Slatinu jedino gde sam nasao je izmedju Kragujevca i Jagodine.
Rušenjem ovog mosta ne postoji način da pređeš s jedne na drugu stranu reke a da ne ideš do Čačka ili do Kraljeva. Da je ovo veliki problem, najbolje znaju meštani sela s desne i leve obale reke.
Ljudi, da, to stoji, ali obratite pažnju na izraze. Ja se konkretno ne razumem u taj deo Srbije, niti sam prolazio istočno od Čačka i zapadno od Koridora X. Morate biti egzaktni da ne biste postigli efekat tabloidnih medija i klikbejt naslova.To je bio jedini most preko Zapadne Morave između ta dva obeležena mosta, njega sada više nema. U svakom slučaju mapa otklanja svaku dilemu.
U ovoj rečenici, usled pozicije genitivskog atributa, znači da ni Kraljevo ni Čačak nemaju most preko Zapadne Morave.Srušio se most i između Slatine i Mrčajevaca. Sada nema nijedan most Kraljeva i Čačka preko Zapadne Morave.
I ovo sve objašnjava.Како то мислиш да нема ниjедан мост? Мост на Ибарској магистрали преко Западне Мораве стоји. Оштећен је онај у Адранима преко Мусине реке.