StaraMo
Advanced
Sada se nivoi traka skoro izjednačavaju.Da li će skroz menjati podlogu na staroj traci ili će samo skinuti asfalt i nastaviti dalje živo me zanima?
Ide kompletno nova izgradnja tog dela. Na zalost ta obilaznica je relativno vrlo kratko eksploatisana, da bi se sad u potpunosti reizgradjivala, ukljucujici cak I propuste i mostove. Gabariti novog puta su veci, tacnije sirina je u pitanju, tako da se gradi nanovo. Ako nista drugo, bar se nece vrsiti nova ekspropriacija I iskoristice se sav postojeci trup puta uz novu dopunu trupa, drenazu I asfalt.Sada se nivoi traka skoro izjednačavaju.Da li će skroz menjati podlogu na staroj traci ili će samo skinuti asfalt i nastaviti dalje živo me zanima?
Nece biti nikakvih racvanja. Klasican nadvoznjak preko autoputa, kao sto su vec napravili kod petlje Ks-Istok.Au bre, treba silno vreme da se sagradi takav nadvožnjak sa toliko račvanja...
Neće ovo skoro da bude gotovo... greota što to davno nije započeto
I jos jedna stvar koja mene interesuje, a to je da li se postojeca pumpa pored naplatne stanice u Pojatu, moze ukljuciti, postojecem novom Ap kad se ukine stara naplatna? Da li je to izvodlj8vo?
Meni samo nije jasno kako je ova petlja u Preljini adekvatna za spajanje dva autoputa a ona u Pojatama nije