Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.623
Стрелини возачи баш цепају нарочито на 860МВ где газе Интоура који има блокаду на 90.
Zasto se bazdari da bi pokazivao koji km manje ili vise Drugi deo boldovano,toga se ne secam kad sam ja polagao,il je 70 il je 80. Blokada je nesto drugo.Ako si video da idu 65km/h, Higer ili M, moguće da blokada pušta malo iznad 60, a i brzinomer uvek pokazuje dva tri kilometra na čas više od realne brzine kretanja. Traženo je da sva vozila za GSP, mislim novija, imaju blokadu na 60km/h. Naime, i ZOBS predviđa toleranciju od 10km/h preko dozvoljene brzine za određenu kategoriju vozila. Za gradski autobus, a prema našim propisima, to je upravo 60km/h, jer im je dozvoljeno 50 sa putnicima koji stoje, i moguće 70km/h na autoputu, a što je najgore, mislim da je 50 i na autoputu sa putnicima koji stoje, a 70km/h za zglob, ako svi sede. Zato su kamioni za prevoz rastresitog tereta limitirani na 80 (dozvoljeno im je 70), šleperi na 90 (dozvoljeno 80), dok je za autobuse maks 100 (prigradski, turistički), i na toliko se limitiraju.
Toliko o odustajanju od autobusa na gas koje je ponavljao prošle godine i kritikovao Vesića.Šapić o rebalansu budžeta i sutrašnjoj sednici Skupštine grada: Plan je da se potpuno promeni vozni park GSP-a, na dnevnom redu i uređenje izloga i zapuštenih fasada
Za sutra je zakazana sednica Skupštine grada Beograda, na kojoj će se naći niz važnih tačaka za funkcionisanje grada, a između ostalog, kako je danas najavio Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, na dnevnom redu je i rebalans budžeta.www.blic.rs