Stara Karaburma nije za za porodice sa decom i za starije ljude. Em što je baš brdovita , em što su joj ulice uske , a i nešto nisam primetio da baš ima puno marketa. Sa druge strane , deo , od Marijane Gregoran pa ka Mirijevu , iako ima uzbrdica , mnogo je bolji za život. Snabdevanje je OK , dosta manjih radnica , MAXI , u blizini je i SC Karaburma , pa dosta blizu TC BIG , ima dosta igrališta za decu , dve škole u blizini...
Mirijevo I , deo oivičemn Mirijevskim vencem po meni i nije nešto specijalno , dok je deo koji je oivičen Mirijevomskim vencem i Matice srpske , dosta nepovoljan za stanovanje , jer je baš dosta brdovit deo , ima dve tri baš strme ulice i dosta je u stepenicama , dok je dxeo koji se vodi kao Mirijevo III (severno od Samjuela Beketa u zoni Koste Nađa) , mnogo bolji za stanovanje , a posebno deo oivičen ulicama Matice Srpske , Samjuela Beketa i Mihaila Bulgakova , po meni , najbolji , jer nije uopšte toliko strm i nepristupačan , a okružen sa svim bitnim stvarima za funkcionisanje jedne prosečne porodice.
Što se tiče smrada , od toga , gde god da odeš , teško da možeš da pobegneš. Samo je pitanje da li će manje ili više da ti smrdi. Čak i ja koji živim daleko i od Vinče i od Pančeva , s vremena na vreme osetim smrad od istih.