Do skora sam totalno izbegavao E linije misleći da je luksuz i neisplatljiva stvar, no u poslednje vreme se debelo kajem zbog toga!
Znači, konkrentno E9 (prevoznik Transprodukt), vozači fini i odlično se snalaze u saobraćaju, vozila pristojna, čista, kvalitetna i udobna, u kombiju ide muzika sa Karoline ili S4 što u špicu daje neki poseban osećaj luksuza (haha)
Stvarno je neverovatno da vas neko spusti tipa sa Voždovačkog Super Vera do Terazija za 15 minuta u 16 sati, a da u 90% slučajeva imate i mesto za sedenje.
Pritom ni frekvencija nije loša, nikada ga nisam čekao duže od 10 minuta, uvek se stvori niotkuda.
Cena je zaista korektna, gotovo koliko i litar goriva.
Šteta što karta nije vremenski ograničena pa da se preseda sa jedne na drugu liniju i naravno zamerka što je mreža prilično mala, trebalo bi to proširiti. Znam da je u početku to bilo razvijenije, ali neka podrži grad finansijski, ovo su projekti koji bi mogli dosta da urade.
Iskreno, kupovao bih mesečnu za E-linije da ubace još nekoliko linija ka različitim delovima grada, ovako ćorak.
Kako god, ovo mi je najomiljeniji i najbolji podsistem u Beogradu, ko bi rekao da kod nas nešto funkcioniše kako treba.