laki72 » 07 May 2017 08:54 pm[/url]":907vozxa]A tvoje interese najvise ugrozavaju migranti, ma kakvi bili?
Oni su 100ha zemljista otudjili i dali stranom investitoru?
Oni su dekama i bakama oteli steceno pravo - deo penzije???
Oni su takko lepo brizni o mojoj deci koja 6 meseci imaju casove od 30min, jer njihova partijska firma nije sposobna je*******enu montaznu skolu da sklopi od decembra, (oni 'zuti lopovi' napravise za manje od 3 modernu skolu na BK, naravno, za vreme raspusta...)!
Sva su nam bre prava zasticena i drzava brine o nama ekstra, samo eto ti zli migranti, njih promil, dva, poremetise sve vrednosne i moralne postulate naseg uspesnog drustva???!
Jbt, koliko smo spremni da idemo iz krajnosti u krajnost.
Ili da sirom otvorimo granice, ili da proteramo sve 'ine'...
Neki izbalansiran, selektivan i racionalan pristup?
Ne? Nikako?
Ma da, zasto bi...
Dok se u srbiji dize spomenik stradalim svabama koje okrutno pobismo krajem II svetskog rata, mi i dalje okrecemo glavu na drugu stranu, tvrdimo kako smo bas mi najbolji, najhumaniji, najemotivniji, najplemenitiji, (najstariji), (...), a svi drugi zli i primitivni, te kao takvi ugrozavaju nasu 'kraljevinu bajki' !!!
Jeste, evo svi ovi sto cekaju obrok iz kartonskog tanjira samo cekaju da siluju, da opljackaju, da se raznesu...
Ponekad me sramota sto sam pripadnik ove nacije, nacije koja je sebe za 100 godina svela na licemere i poltrone.
Jer sve te afgane, site, sunite, i ostale bi smo docekivali zastavicama kada bi svaki od njih nosio koferce sa po 100k $
Onda nam ne bi palo na pamet dal ce da siluju i da se raznesu opasani bombom...
Sent from my LG-D320 using Tapatalk