Batajnički ide redovno, putujem sa njim 2 -3 puta nedeljno, zna samo da okasni nekada, ali ne više od 5 minuta, RV uistinu jako smara. Resnički i Lazarevački ubedljivo najviše kasne / otkazuju se..
Nije tako strašno presedanje na Mostaru, meni treba 2 minuta gore da se popnem, može se presesti isto kod Sajma na 55, tu je u nivou. Eventualno može 95 / 9A, pa kod Sava Centra.
Generalno se slažem da stanje nije dobro, ne valja dosta toga, ali ne možeš očekivati da trenutna 9ka i u najboljim uslovima stigne brzo, jer trasa kruži. Čak ni ona stara nije bila nešto direktna.
Pošto se vozim svaki dan u tramu, tačno se vidi da popunjenost se prepolovi čim 9, 10 & 14 dođu do Slavije od Banjice, jer ljudi hvataju odatle ili Franša neki drugi prevoz.
Svako bira neku svoju opciju, eto i moja majka voli kao ti da sedne pa da se vozi sa tramvajem sporo, bez da menja (valjda kako je sada stara pa joj odgovara), ja lično sada jako fino plivam po Gradu kombinujući linije, neretko stižem i pre ljudi koji idu kolima.