Pa po toj logici, ne pravi Tica novu SM(A)RT mrežu linija nego politika. Ne brani Bojović investitorski metro, nego politika. Ne gura Vasiljević sakaćenje javnog prevoza nego samo Vesić. Pa nije baš tako. Sve su to puvala u istoj grupi i istim uniformama.
Nemam ja ništa protiv stručnjaka koji kad se pitaju, daju svoje mišljenje, pokušaju da poguraju najracionalnije rešenje, ali kad vide da ne ide, povuku se i ne mešaju se više. Imam protiv ovih ''stručnjaka'' koji su 50 godina ladili yaya, dobijali fine parice i titulice za razne studije i projekte, nisu napravili ništa pod milim bogom, kumovali su i podržali sva odlaganja i svo rasipanje para koje su se skupljale... a onda se pola veka kasnije sete odjednom da pričaju o moralu i poštenju.
E takvih mi je pun tanjir. Koliko god ne podnosio Braću Inc. i želeo im sve najgore, dobijem istu probavu kad vidim i ove koji sad naknadno pametuju i glume moralne gromade a za pola faking veka nisu izdejstvovali ni 1 kilometar smislenog tunela.
Dovoljno mi je što trpim Braću Inc. i njihovu kaubojštinu, a kojima za sada nažalost ne mogu ništa. Ne moram uz to još da slušam sa strane fosile koji bi sa 50 godina kašnjenja da glume moralne gromade i pričaju mi šta je trebalo i šta bi bilo kad bi bilo. Ćuti brale (obraćam se njemu), imali ste decenije prilika da kažete šta treba i šta ne treba, i uglavnom ste ćutali ko fikusi i oglašavali se tek ponekad, reda radi i da se obnovi reputacija. E kad ste mogli da prećutite 50 godina, ajde prećutite sad još malo i uživajte u narodski plaćenim penzijama. Dovoljno mi što slušam kakofoniju s jedne strane, ne treba mi i s druge.