Ambassador
Advanced
Ja bih bio malo ciničan, i mislim da bi naziv trebalo da bude metro za dvadeseti vek, ili tako nešto, ali to je previše komplikovano.
Dobro zvuci, mislim da nam treba i sekcija "Istorijat" koja ce da objasni kako smo dosli do toga da 2009. godine u Beogradu nemamo metro. Mislim da ovaj sajt treba da se pozabavi (kao sekundarnom temom) Beovozom. Takodje ne treba da samo jadikujemo na tom sajtu, nego da skupimo forumske glave i napravimo projekat integrisanog sinskog prevoza u Beogradu (metro, beovoz i tramvaj) - i da naglasimo da je to samo predlog za pocetak diskusije, ali da to ipak bude dovoljno detaljno da deluje ozbiljno.Неки основни одељци које би по мени требало урадити били би:
*О нама
*Пројекти
*Митови и чињенице
*Новости
*Библиотека/Везе
*Како да помогнем
Ovo treba da stoji na vidnom mestu na naslovnoj strani1. Metro mora biti nezavisan od bilo kakvog drugog vida saobraćaja. To ne sme biti sistem koji će imati prednost u odnosu na druge vidove saobraćaja već totalno nezavisnost u svim svojim delovima i celini.
2. Ne možemo se voditi ograničenjima GUP-a, koji je najveći pravni oslonac INECO-ve studije LRT-a.