Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 49.278
Da si i ti meni živ i zdrav, plitke farmerke se nosile na ulicama sve do Kovida.
Gornji Dorcol
Donji Dorcol
Vracar
Vidikovac
Novi Beograd
Banovo brdo
Altina
Zemun
Savamala
Beograd na vodi
K district
Mislim da je geto mentalitet najaci u blokovima.Постоје одређени крајеви са нечим што је мени лично изузетно иритантно - тзв "гето менталитет" и сличне ложане, сада најзаступљенији на Бањици, Јерковићу и у Котежу (а можда и целој левој обали). Нешто тако постоји и на Карабурми, али је мало друкчије, и наравно постојало је на Новом Београду а вала и у Земуну
Био, сада је већ на издисају, мада је и свуда. Више се не бију јер су из другог краја, малтене једини услов да би се рачунало.Mislim da je geto mentalitet najaci u blokovima.
А Коњарник, Медаковић, Бањица, Видиковац, Церак, Миљаковац, Миријево, Карабурма, Борче 2 и 3 и сл. "нова" насеља?Nbgd je negovao geto mentalitet od samog nastanka.
EKV: "....Rodjen sam u getu"
Corva " bande dosljaka svaku noc se biju..."
Nbgd je negovao geto mentalitet od samog nastanka.
EKV: "....Rodjen sam u getu"
Corva " bande dosljaka svaku noc se biju..."
SRBO, mrtva sirotinja i njena supkultura jeste jedan od glavnih izvora LOKALNE urbne kulture, kako sam to u svom postu naveo, ne urbane kulture en general.Ти доњодорћолци су изумрла раса једно 50+ година, идемо даље. А ако је мртва сиротиња "урбана култура" за то сам да се градови тотално ипсразне и да сви живе на плантажама стила америчког југа
slazem se.Нерадник и екипица око њега су минорна појава и за саму периферију а камоли целокупни БГ.