Šta je novo?

Mediji u Srbiji (TV, Novine, Internet, Radio..)

Нема ничег десничаракског у деловању информера, нити у деловању руских медија који величају СССР.

Mnogo bolja slika sad kad SBB ima novog vlasnika.

Ni posle 13 dana nema N1 i Nove na Yettelu. Trebalo je da budu od 03.04. od kad je i Dezinformer na SBB.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Ni posle 13 dana nema N1 i Nove na Yettelu. Trebalo je da budu od 03.04. od kad je i Dezinformer na SBB.
Autogol United Grupe.
Ne znam na koju foru su mislili da Nova S i N1 mogu da opstanu kada su prodali infrastrukturu državi i PPF-u koji je u dilu sa državom.

Sada je moguće gledati te kanale samo preko VPN-a i piratskih strimova. A sa premotavanjem preko EON-a dok i to ne ugase.

Autogol United Grupe.
Ne znam na koju foru su mislili da Nova S i N1 mogu da opstanu kada su prodali infrastrukturu državi i PPF-u koji je u dilu sa državom.

Sada je moguće gledati te kanale samo preko VPN-a i piratskih strimova. A sa premotavanjem preko EON-a dok i to ne ugase.
Sve više verujem da je United Grupa sa ova dva kanala reketirala državu ne bi li se što bolje prodali. Sad kad su se dobro prodali sledi gašenje.

Mada to uskoro neće biti ni važno.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4

Haha, kakva laž. Pa zar oni ne prodadoše eon sat (total TV) kao i sva prava sport kluba telekomu. Još se u inicijalnim saopštenjima pisalo da će novi vlasnik imati ekskluzivna prava za n1 i novu.

Biće poražavajuće ako više ne postoji ni jedna televizija u celoj državi čiji informativni program ne uređuje režim.

Ostaju nam samo online portali i društvene mreže.

AKo je laz, zasto su izbacili pomenute programe?
Zato što više nemaju prava na njih. United media je glavni uzročnik cele papazjanije, a sad lažu i dižu tenzije u DJV maniru. Međutim pročitao sam jutros da je Insajder pomeren na neku poziciju oko 300 na total tvu, što je skandal koji ide na dušu Telekoma.

Zato što više nemaju prava na njih. United media je glavni uzročnik cele papazjanije, a sad lažu i dižu tenzije u DJV maniru. Međutim pročitao sam jutros da je Insajder pomeren na neku poziciju oko 300 na total tvu, što je skandal koji ide na dušu Telekoma.
Šta bi tek bilo da ne bi onog nameštenog intervjua kod Brankice. Cenim da bi sad bili negde između 600 i 800.

N1 može sada besplatno iz Srbije bez VPN-a da se gleda na ovom linku

Ovo im je bila prilika veka, ako je telekom imao iskrenu nameru:

Šta sad, treba da gledamo 40 min... s kojim razlogom?

Pokušali su da ga ugase 9. marta jer je izveštavao o protestima, nisu uspeli. Zato se sada svete ovakvim spodobama na jedinoj televiziji na kojoj se moglo čuti drugačije mišljenje tokom devedesetih. Mogli su mu makar ime promeniti, ali i to je verovatno deo osvete.

Ma to traje i traje.. ništa novo..

B92 su čak vratili ime. Time im je plezir veći.

Nemam vremena da pratim estradu kao ti. 🙂

Mada ponekad...

...uljez mojom dušom gospodari,
Tera me da radim razne stvari 😄

Тако су и нацисти "само радили свој посао".
Јако бих волео да дотична, након пада картела, никад више не ради нигде осим у градској чистоћи.

Vala baš. 😄

A pritom je jako uobražena i misli da je mnogo pametna a zapravo je glupa i površna. Ona misli da zna mnogo jer intervjuiše razne ljude i pokreće razne teme. Ali nikad se ne bavi pravim istraživanjem neke teme (makar i za svoj groš, kao običan čovek) i rešavanjem nekih problema, pa da krene da istinski razume neku materiju, neke zakonitosti i neku logiku.

I to ne bi bio problem da ona prihvata da je ona tu da održi razgovor, da postavi pitanja, usmeri teme i usmeri goste. Ali ona se često ponaša kao da je stručna u nečemu i kao da je bitno šta ona misli, a nije ni svesna koliko je zapravo smešna. Naložili je kao malu da je najveća lepotica sveta (a i mnogi simpovi u njenim emisijama bi je zasipali pažnjom i komplimentima), posle postala voditeljka opšte prakse (onaj fazon - bavim se nekom temom 10 minuta pa idem na sledeću) na kraju dobila i svoju televiziju (mužić kupio) i onda je tek umislila da je neka Wonder woman ili šta ti ja znam.

I onda sad još i ovo serendanje po žrtvama režima. Bukvalno je samo uglađenija varijanta one Vučićeve hercegovke. Sve sama šupljoglava ljigavština.

Режимски новинари као да се утркују ко је већа гњида и љига. Ал Жељкова госпођа је у лиги са Драганом Вучићевићем.

Vrh