Šta je novo?

Mediji u Srbiji (TV, Novine, Internet, Radio..)

Нема ничег десничаракског у деловању информера, нити у деловању руских медија који величају СССР.

Mnogo bolja slika sad kad SBB ima novog vlasnika.

Ni posle 13 dana nema N1 i Nove na Yettelu. Trebalo je da budu od 03.04. od kad je i Dezinformer na SBB.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Ni posle 13 dana nema N1 i Nove na Yettelu. Trebalo je da budu od 03.04. od kad je i Dezinformer na SBB.
Autogol United Grupe.
Ne znam na koju foru su mislili da Nova S i N1 mogu da opstanu kada su prodali infrastrukturu državi i PPF-u koji je u dilu sa državom.

Sada je moguće gledati te kanale samo preko VPN-a i piratskih strimova. A sa premotavanjem preko EON-a dok i to ne ugase.

Autogol United Grupe.
Ne znam na koju foru su mislili da Nova S i N1 mogu da opstanu kada su prodali infrastrukturu državi i PPF-u koji je u dilu sa državom.

Sada je moguće gledati te kanale samo preko VPN-a i piratskih strimova. A sa premotavanjem preko EON-a dok i to ne ugase.
Sve više verujem da je United Grupa sa ova dva kanala reketirala državu ne bi li se što bolje prodali. Sad kad su se dobro prodali sledi gašenje.

Mada to uskoro neće biti ni važno.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4

Haha, kakva laž. Pa zar oni ne prodadoše eon sat (total TV) kao i sva prava sport kluba telekomu. Još se u inicijalnim saopštenjima pisalo da će novi vlasnik imati ekskluzivna prava za n1 i novu.

Biće poražavajuće ako više ne postoji ni jedna televizija u celoj državi čiji informativni program ne uređuje režim.

Ostaju nam samo online portali i društvene mreže.

AKo je laz, zasto su izbacili pomenute programe?
Zato što više nemaju prava na njih. United media je glavni uzročnik cele papazjanije, a sad lažu i dižu tenzije u DJV maniru. Međutim pročitao sam jutros da je Insajder pomeren na neku poziciju oko 300 na total tvu, što je skandal koji ide na dušu Telekoma.

Zato što više nemaju prava na njih. United media je glavni uzročnik cele papazjanije, a sad lažu i dižu tenzije u DJV maniru. Međutim pročitao sam jutros da je Insajder pomeren na neku poziciju oko 300 na total tvu, što je skandal koji ide na dušu Telekoma.
Šta bi tek bilo da ne bi onog nameštenog intervjua kod Brankice. Cenim da bi sad bili negde između 600 i 800.

N1 može sada besplatno iz Srbije bez VPN-a da se gleda na ovom linku

Ovo im je bila prilika veka, ako je telekom imao iskrenu nameru:

Vrh