Bombarduju me reklamama kako da smršam.
Nisam ja negirao njegove formalne kvalifikacije i stručnost, nego ih je dobro utilizovao. I to jeste win win situacija kad imaš to neko zaleđe struke, kroz priznato i uvažavano zanimanje, a prodaješ maglu u suštini...
Agresivno se reklamira, advokatima je to barem zabranjeno iako i sami deru oko ničeg. (Tj. ni oko čega al lepše mi onako zvuči)
On je tvorac one 4 bele smrti. Nikad veće gluposti od toga. Ja sve što pijem gledam da šećera ima više. Jer se trošim i ne trebaju mi zamene za šećer, da mi voda bude kao slatka.
Sve je toliko naopačke postavljeno. Da mi je mrsko da ulazim u prodavnicu.
Koliko puta se ispalim jer je trend da je danas sve sa zaslađivačima a ja ne pogledam etiketu...
Joooj... zanči odmah bih u kantu zavrljačio to piće... sa tri nule... 0 šećera, 0 masti, 0 proteina...
A taj nutricionizam. Ne možeš mu ništa fomralno zameriti, legitimno je, a zapravo zarađuje na očaju ljudi koji ne znaju više kome da se obrate... Za neke prosto nema šansi i sad im on u toj rekalmi nudi da ipak imaju veru u njegov revolucionarni program... Da makar bio poslednji pokušaj odvoje još par stotina eura da bi izgubili kilažu. Da bi manje uneli u sebe onoga što košta (nutrijenata) i kretali se... e to košta par stotina eura... prosto paradoks...
Ja ti garantujem da posle mesec dana provedenih pod mojim pravilima, koje bih ti besplatno podelio, ako nema efekta, možeš da odustaneš od daljih pokušaja. Jer onda jesi izgubljeni slučaj. Kontra njegovoj reklami. Da ti ne uzimaju pare dalje razni Filgudi...
Pogotovo cilja žene čiji je i metabolizam drugačiji i kojima je estetika sopstvenog tela nešto važnija...
Belo bašno smrt, mast smrt
sve je smrt...
I onda se postavlja ono pitanje kako je moj deda živeo 97 godina ništa sem belog hleba nije video a mast normalna prirodna, od mesa, sve je jeo... I bio suv kao grana...