Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nije, i zvanicna statistika kaže da se najviše uvozi iz BJRM, sveukupno je Nemačka prva zbog mašina i vozila, ali od robe široke potrošnje više je MKD. Iza su turska, bugarska, hrvatska i italijanska roba. Meso je u svim prodavnicama gotovo isključivo iz Latinske Amerike.
Чланак са блога Градња о Тесла граду објављен 29.децембра 2016.
Tesla grad: Istorijat jedne ideje 29/12/2016 | Kategorija: Aktuelno Blog | Objava: Igor Conić
Projekat Tesla grada, koji će se izvoditi na Makiškom polju, mogao bi biti ostvarenje ideje Bogoljuba Karića od pre više od 20 godina.
Biće interesantno gledati kako Čukarička padina, Žarkovo, Bele vode i Železnik od radničkih naselja postaju najbliža rezidencijalna naselja novog centra Beograda.
Fujjjj!!!
Olos jase sve po vodozastitnom pojasu.
Luka na Dunavu, Makisko polje, sremska trasa A2 autoputa...
Da covek pomisli da je ovo neki ruzan san, koliko nedgovornosti, bezobrazluka i bahatosti...
Nije me mrzelo da proguglam malo zaturenije izvore, pa sam na Karićevom sajtu našao: https://www.abk.rs/video-bogoljub-karic ... esto-radi/
Karić: “Hrvati su mi nudili ostrvo da gradimo ove hiljade kvadrate. Odbio sam jer su nam ponudili ovde lokaciju, Makiš. Ljudi ovde treba da rade, da grade. Tesla grad treba da napravimo ovde. Mi gradimo milione kvadrata u bivšim ruskim republikama. Mora da se gradi u našoj zemlji, na svakom mestu”.
Ovaj projekat mi je, kako god, manje ogavan od BnV. Možda grešim, ali njegov novac je manje mnogo prljav (da upotrebim takav izraz).
Racunaj na to da ce po centru svi da se bave AirBNB-jem i da izdaju stanove turistima (koji ce da se udesetostruce u narednih par godina) a ljudi ce se preseliti da zive po ovakvim lokacijama.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.