mp3mp3
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.06.2022.
- Pohvaljen
- 1.568
SiemensDa nije Gorenje mašina?
SiemensDa nije Gorenje mašina?
Onda nije do mašine; znam da su se ljudi dosta žalili na Gorenje od 45cm...Siemens
Ja imam high end masinu i to se ipak desava.Kupiš Miele i nema problema
Kupiš Miele i nema problema
To je mesto sa najvise cirkulacije vode, sigurno ce se otopiti.
Ja sam o Miele mašini i pričao
Nisam siguran koliko je Autodos jak, ali mi se čini da ipak bude skuplje, a i smara ići kod njih u kupovinu.
Ne znam za ovo na dno mašine, nisam siguran da se tako tableta ne otera u odvod/resetku filtera direktno?
Pa valjda ispereš času pre stavljanja, a ne stavljaš je sa sve jogurtom?Ekoloske tablete ni jogurt sa case ne operu kako valja, nemojmo da se lazemo.
Do sada nisam video mašinu za sudove sa odeljkom za predpranje, ali moguće da ih ima.
Meni nije bilo jasno u čemu je razlika između toga ako ti ostane malo jogurta na dnu i ako ispereš i onda ti ostane malo vode na dnu, šta tu ima proizvođači da se bune...
Ali da, to je kad stavljaš na automatsko pranje, ako si isprao, mašina skrati ili oslabi ciklus pranja jer misli da su sudovi manje prljavi.
Ako stavljaš na neki puni program, onda nema šta da ispiranje smeta.
Zanimljivo.
Upravo uzimam u obizr pretprogram jer tableta nece stici da se istopi, odnosno istopice se samo jedan manji deo. Sve ovo pricam u vezi kratkih programa. Npr program od 30 min, pretprogram traje 10 min.Ne treba stavljati tablete na dno zato što sve nove mašine danas imaju predprogram koji traje 15-20 minuta nakon čega mašina izbaci svu vodu pa vam se onda sudovi peru bez ičega tj bez sredstva za pranje narednih sat vremena. Najbolje je koristiti prašak za sudove bez debilnih tableta staviti malo praška u odeljak za predpranje i 2 kašičice do 3 u odeljak za pranje. Tada mašina ima praška i u predpranju i u pranju. Najjeftinije je i otapa se 100% nema debilnih tableta koje su zapravo isto prašak upakovan u plastiku koja se otapa i stvara mikroplastiku.
daAko ne ispirate, da li se češće zapuše oni filteri na dnu?