Šta je novo?

Mašine za pranje sudova

Slatka je, ali lakse oprati na ruke 4 tanjira i 3 case nego ih stavljati u masinu, ukljucivati je i posle vaditi iz masine 😁

Nemojet upotrebljavati mainstream sredstva kao sto su Finish, Somat ili slicna.
Jako su agresivna jer rezidu sredstva na kraju pojedete, a ne govorim da zagaduju kolinu.
Kapitalisticke zveri napravile su ova sredstva koja su overkill d abi pobedjivali na testovima, zdravlje ih ne zanima.

Najbolji je eko prasak "Denk mit" koji ima u DM-u
Ili ovo sredstvo gde je na jedno pranje dosta skoro samo pola kasicice za kafu

A kakva su iskustva sa tim, da li se sudovi dobro operu?
Ja primećujem veliku razliku između Finish i Somat kuglica, posle ovih drugih sudovi su mnogo lošije oprani.

A kakva su iskustva sa tim, da li se sudovi dobro operu?
Ja primećujem veliku razliku između Finish i Somat kuglica, posle ovih drugih sudovi su mnogo lošije oprani.
Ја користим из ДМ-а еко таблете, и нормално перу. Верујем да је то много бољи избор од ових осталих који су пуни хемије..

Pa tesiram ove Frosh eko kao tablete i moram reći da su rezultati ipak lošiji od Fairy Platinum tableta... Jednostavno je tako. najviše se vidi na plastičnim posudama i naravno šerpama, obične šolje, tanjire i sl nema problema ni sa Frosh

DM još nisam probao, u sledećem krugu..

Све што је "Еко" је крш. Важи за сваки производ.

Skače mi žena po glavi da joj kupim mašinu za pranje sudova, ali meni se ta ideja ne sviđa. Knalizacione cevi u zgradi su katastrofa, strah me da ne začepimo vertikalu. Deluje mi, možda i bez raloga - ne znam, da ovakve mašine nisu za loše cevi

Vrh