AleksandarGrf
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 21.10.2015.
- Pohvaljen
- 1.312
Miele, Electrolux, AEG.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=822438#p822438:13sjo2rb je napisao(la):Žika » 11 Feb 2021 08:25 pm[/url]":13sjo2rb]Kad pukne crevo svaka će da napravi lom.
Ovdena sve mašine imaju na samom crevu Aqua stop ventil.
Dok se ne pokvari . Koliko su platili ?[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=822427#p822427:13sjo2rb je napisao(la):Železničar » Čet Feb 11, 2021 9:01 pm[/url]":13sjo2rb]Sestra i zet su kupili polovnu Miele i prezadovoljni su.
Švaba je škrtica i ne baca stvari. Daje ih ako se pokvare ili se seli pa baš stare stvari ako ne može da proda onda poklanja.
@MC_
Kako da znamo da mašina ima servo vrata, ne viđam u specifikacijama a možda se jako retko ugrađuju?
Nedavno sam video takvu masinu u radnji mislim d aje bila Miela.Idemo redom
@MC_ Ne znas ko je proizvodjac te masine? Imao sam dodira tj.postavljao sam od onih kung fu do najskupljeg Boscha,nisam video ili nisam skontao kako radi ta opcija.
Znam da kod svih novijih masina,uglavnom onih full ugradnih,vrata se sama otvaraju po zavrsetku programa.
Miele ili Bosch.Idemo redom
Drug @Trunks90 je pitao za neku jeftinu masinu,naravno ako nije Bosch nije se ni do dogodilo.
@MC_ Ne znas ko je proizvodjac te masine? Imao sam dodira tj.postavljao sam od onih kung fu do najskupljeg Boscha,nisam video ili nisam skontao kako radi ta opcija.
Znam da kod svih novijih masina,uglavnom onih full ugradnih,vrata se sama otvaraju po zavrsetku programa.
Pa ima opcija da se ugasi?Mozda ne zelite da se vrata sama otvore na kraju.
Otvaranje masine na kraju moze da izazove unistenje radne povrsine od iverice, kao sto se meni desilo, usled vrele pare.
Prvi put cujem, obicno sve te radne ploce imaju vodonepropusnu zastitu do negde 1/3 odozdo. Mene je iskustvo dovelo do toga da Egger ne treba menjati.Mozda ne zelite da se vrata sama otvore na kraju.
Otvaranje masine na kraju moze da izazove unistenje radne povrsine od iverice, kao sto se meni desilo, usled vrele pare.