Ja sad ne znam, da li ovaj stan koji ima bojler u kuhinji ima i u kupatilu?Nepotrebna su 2 bojlera, ako se kuhinja i kupatilo dodiruju, ili nisu daleko.
Ja sad ne znam, da li ovaj stan koji ima bojler u kuhinji ima i u kupatilu?Nepotrebna su 2 bojlera, ako se kuhinja i kupatilo dodiruju, ili nisu daleko.
Upravo to i kazem, ako su kuhinja i kupatilo blizu, onda verovatno nema, tj ima samo jedan bojler.Ja sad ne znam, da li ovaj stan koji ima bojler u kuhinji ima i u kupatilu?
Da I ja sam tako shvatio. Mi imamo kupatilo i toalet, i u tom toaletu bi trebalo da postoji jedinstveni bojler. U kuhinji nema potrebe za njim (nadam se).Upravo to i kazem, ako su kuhinja i kupatilo blizu, onda verovatno nema, tj ima samo jedan bojler.
U suprotnom je cisto razbacivanje, kao da imas 2 klime jednu do druge.
Ja sam izabrala belo sa sivim, pogresila sam, ove su definitivno mnogo lepse plocice. Samo mislim da je bezveze bilo sto su nas uslovljavali da iste moraju da budu i u kuhinji i
Evo kuhinj
Hvala.U kupatiku su bez a u kuhinji su sive.A parket nisam sigurna ali kao da je svetliji.Nama nisu dali plocice da odvajamo kuhinja kupatilo.Evo kuhinje
Iz ličnog iskustva, ti koji se dugo čekaju uglavnom na kraju ispadnu neki mrsomudi koju paralelno lažu gomilu ljudi, koji kad vide da je vrag odneo šalu i da će morati da vrate pare volšebno pronađu vreme da ti završe posao.svi znaju koliko se dugo cega dobar stolar
Jel to znaci da je nekima u kupatilu a nekima u kuhinji?Jedan bojler u stanu
To i mene zanima, nije neka razlika ali neka i to plate. Po meni ce doci do placanja jer cu ja to da resim advokatom. Nemam razumevanja za sitne pokušaje obmane multimilionera.Ako dođe do plaćanja penala za kašnjenje, da li i kvadratura parking mesta ulazi u obracun?
Tito, i ja sam ulazila u svoj stan ali to ne znači da mogu da sadrzim kljuceve i dovedem majstore da borave danima i rade. To izgleda samo ti pijes kafu, jer si Tito jbt, mi smo mali pilići. Cela zemlja nam je puna takvih kao ti pa se zato i investitori ponasaju kao ovi. A to sto su pušteni liftovi, zanima me jesu li potouno zasticeni iznutra, jer u K districtu su radili ali nije bilo radova u stanovima dok investitor nije potpuno zastitio lift, iskljucio putnicki i ostavio da radi samo teretni, inace bi cela zgrada i lifrovi bili unakazeni.Na A lameli su liftovi pušteni u rad a sve to što ste napisali ste Vi izjavili a ne ja, slobodno još jednom pročitajte moje komentare. Nije Vas taj Vaš voljeni investitor tukao da kupite kod njega stan a vidite da ostali članovi postavljaju fotografije iz svojih stanova tako da nisam jedini koji ima pristup nekretnini koju je kupio. Pozdrav od Čiča Draže.
jel znate zasto su bojler stavljali i u kuhinju ako su kupatilo i kuhinja jedni pored drugog?Evo kuhinje
Pogledajte prilog 253109
Nije potvrđeno da je u ovom stanu stavljen bojler i u kuhinju i u kupatilo.jel znate zasto su bojler stavljali i u kuhinju ako su kupatilo i kuhinja jedni pored drugog?
Odgovorio nam je Stefan07, u pitanju je gasni kotao I ide jedan za ceo stan a on može biti bilo gde, tj ako nema tehničke prostorije, ili kuhinja ili kupatilo.Nije potvrđeno da je u ovom stanu stavljen bojler i u kuhinju i u kupatilo.
Na A lameli su liftovi pušteni u rad a sve to što ste napisali ste Vi izjavili a ne ja, slobodno još jednom pročitajte moje komentare. Nije Vas taj Vaš voljeni investitor tukao da kupite kod njega stan a vidite da ostali članovi postavljaju fotografije iz svojih stanova tako da nisam jedini koji ima pristup nekretnini koju je kupio. Pozdrav od Čiča Draže.
UlaziAko dođe do plaćanja penala za kašnjenje, da li i kvadratura parking mesta ulazi u obracun?
gospode bože šta je ovo u kuhinji, kakva je ovo karakondžula? nikad nešto slično ovome u kuhinji nisam video...Evo kuhinje
Pogledajte prilog 253109