Šta je novo?

LUX51 Bežanijska kosa [Stambeno poslovni kompleks | 65 000 m²]

20250201_150853.jpg

Jel ima neko da je dobio dopis za 80% izgradjenosti za blok B, radi podizanja kredita?

Pozdrav. Saznao sam da ce stanari lamele C u aprilu dobiti dopis za 80% izgradjenosti i da je useljenje planirano za septembar, znaci ne u junu jer imaju problem sa kanalizacionim prikljuckom. A i taj septembar je izgleda na klimavim nogama. Da li neko ima jos neke informacije? Sta je sa ljudima iz lamele A, da li ste podigli stambeni i da li ste krenuli da otplacujete rate?

Poslednja izmena:
Ja imam informaciju da B i C nece ici zajedno kao sto je inicijalno planirano. S tim sto ce i B sigurno da kasni u odnosu na juni kao sto je planirano. Samo verujem (a mozda nisam u pravu) da ce resavanjem komunalnih prikljucaka za A pokriti i druge dve lamele.

Kakvi su ovo glupi izgovori?
Da li mislite da priključak na kanalizaciju može da utiče na kašnjenje od 3-4+ meseca?

Mi smo dobili dopis za 80% za lamelu B pre nekih mesec dana. Racunali smo na useljenje u julu, ali ko zna...

Jel zna neko sta je tacno problem sa komunalnim prikljuckom?

Mi smo dobili dopis za 80% za lamelu B pre nekih mesec dana. Racunali smo na useljenje u julu, ali ko zna...

Jel zna neko sta je tacno problem sa komunalnim prikljuckom?
Iz razgovora sa njima, čini se da je samo problem što se čeka da prođe sve procedure. Stekla sam utisak da će svakako koristiti 3 meseca produženja koje imaju po ugovoru zbog više sile. Tako da ne očekujem ključeve pre kraja septembra.
Jel neko bio u obilasku stana? Pošto mi rekoše da je sada ponovo moguće (za lamelu B, ne znam za C).

Iz razgovora sa njima, čini se da je samo problem što se čeka da prođe sve procedure. Stekla sam utisak da će svakako koristiti 3 meseca produženja koje imaju po ugovoru zbog više sile. Tako da ne očekujem ključeve pre kraja septembra.
Jel neko bio u obilasku stana? Pošto mi rekoše da je sada ponovo moguće (za lamelu B, ne znam za C).
Po ugovoru mogu da koriste do juna, ne do septembra.

Mi smo bili na merenju pre 15 dana, lamela B je u pitanju.
Rečeno nam je da ključeve dobijamo 15.05.

Idea se sklanja sa stare pozicije na Bezanijskoj Kosi i dolazi Lidl direkcija i verovatno prodavnica. Idea će biti u LUX 51, Lameli B.

Family Cup kafeterija će biti u kompleksu.

Poslednja izmena:
Uzimali smo mere :)
Da li imate struju i vodu u vašoj lameli? Jer kasni se sa useljenjem zbog toga što čekaju priključenje na komunalnu i drugu infrastrukturu i zato su rekli da planiraju useljenje tek u septembru. Ništa mi nije jasno. I ima li iko iz lamele. A da se oglasi jer ljudi su podigli stambene kredite u novembru, sad je mart. Rata ide, a nisu se uselili.

Da li imate struju i vodu u vašoj lameli? Jer kasni se sa useljenjem zbog toga što čekaju priključenje na komunalnu i drugu infrastrukturu i zato su rekli da planiraju useljenje tek u septembru. Ništa mi nije jasno. I ima li iko iz lamele. A da se oglasi jer ljudi su podigli stambene kredite u novembru, sad je mart. Rata ide, a nisu se uselili.
Mislim da nema struje i vode još uvek. Nisam siguran, isto smo i mi čuli.

Vrh