Ma jeste, realno je da se uselimo 2027.Dragi kupci, s obzirom da cesto prolazim ovom deonicom, cak i ulicom koja je iza kompleksa predlozio bih da odete nekad i vi. Pogledajte u kojoj su fazi radovi i sami procenite da li je moguce useljenje do kraja septembra, a kamoli juna. Nadam se da nece biti ni u jednom od ta dva roka jer ce to znaciti da su navrat nanos zavrsili. Ono je plasim se nemoguce zavrsiti na nacin koji treba i do marta sledece godine. Koliko pratim projekte cini mi se da podjednako vremena prodje do 80% i od 80% do useljenja.
Ma jeste, realno je da se uselimo 2027.![]()
Nadam se da neces citirati ovaj post 2027. i da budes u fazonu "au, ja sam jos tad predvideo kada ce biti useljenje"
Videćemo da li ću ga citirati, ali ja sigurno neću čekati 2027. da se uselim u svoj stan.Nadam se da neces citirati ovaj post 2027. i da budes u fazonu "au, ja sam jos tad predvideo kada ce biti useljenje"
To "mozganje" je sasvim opravdano, zato što postoji mogućnost da nas obaveste u maju da smo na 80%, mi podignemo kredit do avgusta najkasnije, a onda se ne uselimo do proleća, npr. i treba da plaćamo i kiriju i ratu kredita. Nadam se da je opravdano "mozganje". Nemam ništa protiv da bude i sledeće godine, ali onda lepo jave da je 80% u septembru, npr.Ne razumem čemu toliko mozganje kada ce biti gotovo. Gradjevinski gledano još uvek nisu stavili prozore,zavrsili su konstrukciju, treba im za unutrasnje radove jos sigurno 4-6 meseci( parket, keramika, kupatila, moleraj, grejanje itd). Realno je za lamelu C očekivati useljenje jesen - zima. Ovo je sve gradjevisnki gledano. Ukoliko budu cekali na dozvole i slično neocekivano dugo tesko pre marta sledeće godine.
Bilo kako bilo verujem da svako ko je kupio stanove ovde po nekoj normalnoj ceni od 2500-2800 eura moze biti zadovoljan,lokacijom,kvalitetom s obzirom na to sta se sve nudi danas po ovim cenama i po ostalim
Ja se s Vama slazem, isto sam u tom mozganju vec neko vreme, iako realno ne mogu da uticem na krajnji ishod. Pitam se samo sa ove tacke, da li je uopste postojao neki projekat na NBG koji je poceo u poslednje 2-3 godine a da se u medjuvremenu zavrsio i uselio? Da li je Lux51 izuzetak ili je normalna pojava?To "mozganje" je sasvim opravdano, zato što postoji mogućnost da nas obaveste u maju da smo na 80%, mi podignemo kredit do avgusta najkasnije, a onda se ne uselimo do proleća, npr. i treba da plaćamo i kiriju i ratu kredita. Nadam se da je opravdano "mozganje". Nemam ništa protiv da bude i sledeće godine, ali onda lepo jave da je 80% u septembru, npr.
Ja se s Vama slazem, isto sam u tom mozganju vec neko vreme, iako realno ne mogu da uticem na krajnji ishod. Pitam se samo sa ove tacke, da li je uopste postojao neki projekat na NBG koji je poceo u poslednje 2-3 godine a da se u medjuvremenu zavrsio i uselio? Da li je Lux51 izuzetak ili je normalna pojava?
Mislim da su retki oni koji su završili sve na vreme.Ja se s Vama slazem, isto sam u tom mozganju vec neko vreme, iako realno ne mogu da uticem na krajnji ishod. Pitam se samo sa ove tacke, da li je uopste postojao neki projekat na NBG koji je poceo u poslednje 2-3 godine a da se u medjuvremenu zavrsio i uselio? Da li je Lux51 izuzetak ili je normalna pojava?