Marko_Zemun
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.06.2020.
- Pohvaljen
- 775
Izašla mi rekla na instagramu, garaža i ostava (10 kvadrata) 35.000e+pdv hahahaha
И једно и друго је у питањуOva zgrada ili napreduje veoma brzo ili ja ne prolazim dovoljno često Bežanijskom kosom! Pogledajte prilog 180531
Koj projekat npr za te pare?Слабо, лош је ово пројекат. Има бољих локација за те паре.
Mislim da je realno juni 2025 kao sto je I ugovorom predvidjeno. Mozda eventualno prolece 2025. Lamele A I C se najvise rade trenutno cini mi se. Ja sam B I tu se trenutno bas slabo radi. Zna li neko hoce li se I na placu pored graditi?Meni deluje da sve stoji u mestu. Uzela sam garsonjeru desno od trafo stanice, najdalje sto je moglo. U tom delu se ne cuje zujanje. Najava da xe biti gotovo do kraja 2024 je iluzorna ..cak i jun 2025. Na prvoj fazi cak ni prozore nisu postavili. Sta mislite? ima li kupaca na temi?
A koji je ovde iznos u pitanju?Слабо, лош је ово пројекат. Има бољих локација за те паре.
3.300+pdv za manje stanove. Za veće ne znam.A koji je ovde iznos u pitanju?
Za vece stan ove je bilo 3100 +pdv. Pocetkom godine, sada koliko je ne znam.3.300+pdv za manje stanove. Za veće ne znam.
Koji su to projekti?A koji je ovde iznos u pitanju?
Dosta sporo napreduju, npr. u BW u subotu uvece rade puno parom, a ovde posle 17h radnim danom staje sve. I B I C lamele su nekako zapostavljene, pogotovo C koju iz nekog razloga jos uvek nisu ni ozidali (osim prvog sprata). U A su poceli da stavljaju prozore, tu mi se cini da je dobra dinamika.Koji su to projekti?