Šta je novo?

LUX51 Bežanijska kosa [Stambeno poslovni kompleks | 65 000 m²]

Jel istina da je ovde u blizini toplana i da je losa za zdravlje. Pitali su me skroro zasto smo tu uzeli stan da iz pouzdanih izvora nismo trebali sad nzm sta da radim.

Jel istina da je ovde u blizini toplana i da je losa za zdravlje. Pitali su me skroro zasto smo tu uzeli stan da iz pouzdanih izvora nismo trebali sad nzm sta da radim.
Evo rešenja:

Što se tiče budućnosti te trafostanice, ona će ostati na istom mestu, ali je u planu da bude pod zemljom, tako da ni pogled neće biti problem. Sad je samo pitanje kada će se to desiti.

Dozvoljeno: 5000 V/m i 100 µT, a izmereno je <100 V/m i <1 µT

Nivo elektromagnetnog zračenja je 50–100 puta manji od granice za električno polje,
a za magnetno polje čak 100–1000 puta manji od dozvoljenog.

To znači da je zračenje zanemarljivo — isto kao ono koje imamo od kućnih instalacija, frižidera ili punjača telefona.

Mi nismo iz bg i kupili smo stan onako na brzinu .
Ne znamo okolinu. Skoro smo bili sa nekim ljudima u drustvu iz bg i rekli su nam da su oni odustali od kupovine zbog zracenja nekog i toplane i da je to diskutabilno. Pa smo se uplasili

Dozvoljeno: 5000 V/m i 100 µT, a izmereno je <100 V/m i <1 µT

Nivo elektromagnetnog zračenja je 50–100 puta manji od granice za električno polje,
a za magnetno polje čak 100–1000 puta manji od dozvoljenog.

To znači da je zračenje zanemarljivo — isto kao ono koje imamo od kućnih instalacija, frižidera ili punjača telefona.
A da dodam jos da čak i nije utvrdjena veza izmedju te vrste zračenja I štete po ljudsko zdravlje.

Ima li neko od kupaca informaciju koliko će koštati odrzavanje zgrada, obezbedjenje itd itd
Koliko sam upoznat cena ne bi trebala da bude veća od 1e/kvadrat stana?

Mi cemo taj stan svakao da izdajemo ali koliko su pale cene bojim se sta ce biti sa tim i za koliko cemo ga moci izdati. Zale mi se prijatelji da su dvosoban stan u a bloku izdavali za 900e do prosle godinu a sad jedva za 650e

Mesečni troškovi održavanja zgrade zavise od nas i koga angažujemo. Negde su fiksni a negde zavise od kvadrature. Na sednicama skupština stanara treba izabrati iskusne i pouzdane.

Prilozi

• IMG_20251005_082816.jpg
    IMG_20251005_082816.jpg
    96,7 KB · Pregleda: 15
Misterija ovog foruma koliko stanova je Nevenka uzela za izdavanje, i u Luxu i u Airport Gardenu. Mozda sam samo ljubomoran ali pre mislim da su neke skrivene namere jer se uvek pokrene tema kako nece moci da izda za novac za koji je planirala.

Vrh