Мислим да је неколицина људи много острашћена и без трунке објективности. Овде се не прича о томе ко је за СНС, као и да ли у укупном периоду владавине СНС-а доминирају позитивне или негативне ствари. Колико је глупо да се свака одлука актуелне власти диже у небеса, толико ми је бесмислено да сваки пројекат одмах мора да се оцрни или умањи. Колико је глупо да се свако ко је против Вучића проглашава за издајника или плаћеника, толико је глупо и да свако коме се нешто допада или ко не мисли да је све лоше проглашава за бота, ћација и остало. Испадне да на све стране имамо злонамерне, острашћен будале који у ствари релативно добро разумеју једни друге јер си у суштини слични. Што се Ложионице тиче, мени је пројекат одличан и изван сваке сумње доприноси понуди нашег града, садржају, естетици и слично... Многи су говорили како БНВ фале јавни објекти, па ево - Ложионица, Музеј Николе Тесле, пијаца, Историјски музеј, Археолошки музеј ће свакако бити установе од јавног значаја и обогатиће понуду Београда и Србије.