Šta je novo?

Lidl Beograd

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=754733#p754733:11i6vyw7 je napisao(la):
tengai » Uto Jul 07, 2020 7:20 pm[/url]":11i6vyw7]Pocelo je rusenje...

file.php

file.php

Ovo je srušena portirnica na ulazu na plac, ako se ne varam?
Da li postoji neka tabla o radovima?
 
Da, portirnica i kuca koja je bila levo od portirnice. Table jos nema.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Hvala na informacijama.

Prosto mi je neverovatno da nisu uspeli da se dogovore sa vlasnicima i otkupe kuću na drugoj strani placa, na uglu do skoro asfaltiranog puta u okviru Big Fashion Parka.

Inače, Višnjička je zrela za treću traku po smeru već odavno.
 
Bio sam na proputovanju kroz Železnik pa uslikah onako usput.Uklopilo se kao da je još od rata tu.
 
Ponovo su Lidlu odbacili zahtev za građevinsku dozvolu u Bulevaru kralja Aleksandra, jer postoji neki spor oko parcele.
 
ниједна Линда нигде нема ВЦ. мислим, реално, када сте ушли у Макси или Идеу да има ВЦ? е Линда вам је исто то. то што се налазили у Темпу или слично, то је зато што то није само објекат супермаркета, већ мини ТЦ
 
Imaju linde po HR mozda su tamo drugaciji propisi
Temo viline vode je samo to nista drugo ...
 
U Pozarevcu, nalazi se u sklopu stop shop trznog centra.
Samo sto mislim da je gornja slika fotosopirana, jer koliko me secanje sluzi objekat nije plave boje.
 
Felix":b49wptj0 je napisao(la):
Koliko vrsta tipskih objekata Linda ima u BGD i SRB? Primetio sam četiri do sada
file.php

file.php

file.php

file.php

Primetio sam da su se u prvom talasu otvarali objekti kao sa poslednje slike kao što je slučaj u Zemunskoj. Sada se više otvaraju objekti kao sa druge slike kao što se skoro otvorio u Železniku. Samo nam još fali neka City prodavnica da bi imali skoro sve koncepte. :D
 
Lidl podvaljuje meso koje ističe za par sati po redovnoj ceni. Na polici piše cena 229 po kg, a svi pilići su sa verovatno prošle akcije od 169,99. Naravno kasa ih čita po ceni od 229. Svi pilići ističu bukvalno sutra, a znajući Lidl, verovatno su već polupokvareni.
Pošto sam se zeznula, kupila ovo i išla da vraćam, nije me mrzelo da pročešljam zamrzivače. Isto ovo se ponavlja sa batacima i karabatacima, oni ističu sutra i prekosutra, oglašena jedna cena a cena je na proizvodu čak i veća. Poludela sam što sam morala da vraćam, posebno što uvek proverim račun, ali očigledno ne i proizvod.
 

Prilozi

  • IMG_20200727_124521.jpg
    IMG_20200727_124521.jpg
    160,8 KB · Pregleda: 3.007
  • IMG_20200727_132422 – kopija.jpg
    IMG_20200727_132422 – kopija.jpg
    510,3 KB · Pregleda: 3.031
то што је при крају употребе не значи да мора да буде на попусту. у крајњу руку, увек погледај рок употребе. ја када год купујем месо и месне прерађевине, млеко и млечне производе и хлебове увек погледам рок употребе, то је најнормалнија ствар
 
Nema nikakve veze sa cenom i akcijom već sa rokom koji ističe sutra. Ako je vama ok da se prodaje meso čiji rok ističe za 12 h blago vama. Znači ako ga ne spremim danas sutra mogu da ga bacim. Treba da stoji ona narandžasta oznaka da je pri isteku. Daleko je to od regularnog i da kažem poštenog.

Tačno da je moj propust što nisam gledala datum isteka, ali računala sam da se ne bave ovakvim radnjama.
 
Veruj mi da je meso potpuno ok. Koliko puta kupim oko njihovo sa 30% sniženja "pred istekom" i ne spremimo odmah, do sada :mrgreen: nikada nije bilo problema. Lidl je možda najbolji u Srbiji u pogledu tretiranja hladnog lanca robe.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=760534#p760534:13pz4bvl je napisao(la):
11030 » Pon Jul 27, 2020 2:59 pm[/url]":13pz4bvl]Lidl podvaljuje meso koje ističe za par sati po redovnoj ceni. Na polici piše cena 229 po kg, a svi pilići su sa verovatno prošle akcije od 169,99. Naravno kasa ih čita po ceni od 229. Svi pilići ističu bukvalno sutra, a znajući Lidl, verovatno su već polupokvareni.
Pošto sam se zeznula, kupila ovo i išla da vraćam, nije me mrzelo da pročešljam zamrzivače. Isto ovo se ponavlja sa batacima i karabatacima, oni ističu sutra i prekosutra, oglašena jedna cena a cena je na proizvodu čak i veća. Poludela sam što sam morala da vraćam, posebno što uvek proverim račun, ali očigledno ne i proizvod.
file.php

file.php

Oprostite, nisam obracao paznju na cenu, samo na rok.
Definitivno njihova greska i sa cenom.
Morali ste da dobijete proizvod po onoj ceni koja pise na proizvodu.
 
Vrh