Šta je novo?

Lidl Beograd

Нема ништа јадније него када корпорације крену да се жале јер ето нису им све продавнице профитабилне па треба ваљда држава да интервенише и да их спаси. Па нека пропадну. Никаква штета неће бити да Идеа и Делез нестану у Србији. Ионако износе сав профит ван наше земље, као и Лидл, као и било која страна компанија.
Па кад су глупи и кад су се раширили ко печурке. Ја у 10 минута хода имам 13 продавница - 3 максија (алфа, бео и код окретнице 21), аман код шумица, универ у авиву, арому на булевару, 2 лидла (прецизна механика, булевар), шумадију у мис ирбијеве, и једно 4 "приватника" (стара окретница у пљеваљској, радња у мис ирбијеве, 2 у живка давидовића мада једна малтене не постоји иако ради 24 сата). Добро, део тога је што је крај поприлично брдовит а улична мрежа тупава те се може ићи или на равном или пентрати, али и даље је претерано. А са скупљим ценама, мање се и купује, те већ уситњена добит се уситњава још више.

Jel ima neko info za Lidl na Kosi, bila je priča da se Lili i Pepko iseljavaju u decembru. Bio sam pre neki dan i koliko vidim sve radi normalno, nema naznaka nekih priprema za selidbu.

Па кад су глупи и кад су се раширили ко печурке. Ја у 10 минута хода имам 13 продавница - 3 максија (алфа, бео и код окретнице 21), аман код шумица, универ у авиву, арому на булевару, 2 лидла (прецизна механика, булевар), шумадију у мис ирбијеве, и једно 4 "приватника" (стара окретница у пљеваљској, радња у мис ирбијеве, 2 у живка давидовића мада једна малтене не постоји иако ради 24 сата). Добро, део тога је што је крај поприлично брдовит а улична мрежа тупава те се може ићи или на равном или пентрати, али и даље је претерано. А са скупљим ценама, мање се и купује, те већ уситњена добит се уситњава још више.
Treba nam neki Lidl na Konjarniku i centralnom delu Zvezdare, ali ovde nema gde igla da padne. Možda da bocnu negde gore od Svetog Nikole ka Severnom Bulevaru na Bulbulderu, bilo bi kidanje. Npr SOS market gde je bio.

Имате Лидл код Прецизне механике и на БКА, шта ће вам више. Око Димитријале или Светог Николе јесте потребан.

Treba nam neki Lidl na Konjarniku i centralnom delu Zvezdare, ali ovde nema gde igla da padne. Možda da bocnu negde gore od Svetog Nikole ka Severnom Bulevaru na Bulbulderu, bilo bi kidanje. Npr SOS market gde je bio.
lidel.png

Ово су отприлике неке најдоступније локације у на том потезу. Мада опет, Лидл је велика компанија, не верујем да би, ако би сматрали за исплативим, имали проблем да купе цео блок кућа па чак и зграда и да тутну продавницу на месту

Било би лепо да лидл купи оне локале у вуковом споменику, ту би пао један добар лидл сити продавница.

Било би лепо да лидл купи оне локале у вуковом споменику, ту би пао један добар лидл сити продавница.

Kupio bi odavno to neki veći lanac da nije svinjac sa papirima, to grad lako može da reši da ima volje, makar da raspetlja u katastru pa da ima čistu situaciju da to kupi neko ko će održavati ili da grad otkupi pa proda tim većim lancima.

Sto se tiče Lidla na Bežanijskoj kosi, prodavac u jednom od lokala mi je rekao da se prodavnica otvara krajem februara. Pitanje je koliko on može imati precizne informacije, ali mi je ranije davao tacne informacije oko svega sto se ovde desavalo. Meni to deluje previse optimisticno. Licno bih bio zadovoljan i da otvore u maju-junu.

Sto se tiče Lidla na Bežanijskoj kosi, prodavac u jednom od lokala mi je rekao da se prodavnica otvara krajem februara. Pitanje je koliko on može imati precizne informacije, ali mi je ranije davao tacne informacije oko svega sto se ovde desavalo. Meni to deluje previse optimisticno. Licno bih bio zadovoljan i da otvore u maju
I meni je to mnogo realnije, na proleće ako bude biće top. Ali vidim da je već u oktobru pa sad i opet u decembru i objavljen oglas za radnike, ne verujem da bi zapošljavali ljude da ih plaćaju 6 meseci da ne rade. Tako da svakako u prvih par meseci nove godine je izvesno ja će biti.

Vrh