ali opet 5 ljudi sa punim kolicima u lidlu će biti brže nego recimo 3 ljudi sa 5 stvari u korpi.Iskreno, u poslednje vreme dosta često zaglavim i na kasi u Lidlu, bar u Višnjičkoj, u Borči je nešto bolja situacija.
Zavisi od marketa do marketa i od radnje do rodnje u okviru nekog marketa.Лидлу недостају самоуслужне касе. Имају их у Румунији, тако да јесте опција код њих.
Од када су се појавиле код нас, често их користим јер ретко када има гужве на њима.
Nije mi jasno da Delez i Mercator ne posalju jedan cirkularan mejl svim svojim prodavnicama da je trazenje sitnog od musterija nedopustivo.
Slazem se, jedna dosadna radnja u kojoj malo sta kvalitetno ima da se kupi…Probao sam par proizvoda onih skupljih I sve sam morao da bacim. O enterijeru i da ne pricam…Nemci I njihov smisao za udobnost. Sve je u efikasnosti, pravljenju para, a usluga ne postoji, smesnoLidlu kod nas nedostaje i internet prodaja, a Maxi i Idea imaju odavno.
Realno zaostaju za konkurencijom i po dizajnu enterijera. Rekao bih da im menadžment živi od stare slave.
enterijer je vazan za ljude koji 50% svojih prihoda trose na hranu, a cena je jos vaznija pa otud jedan Mere I Svetofor razvaljuju…Uskoro stizu Lidl, a tamo enterijera nemaJa mislio da se u market ide zbog proizvoda koje imaju u ponudi, a ne zbog enterijera istog.
Pusti snobove da seru po sirotinji.Ja ne znam o kakvom enterijeru se priča, po čemu se tačno razlikuje u odnosu na prosečni Maxi i Ideu? Ili ja ne znam za postojanje nekih ludačko dizajniranih objekata navedenih lanaca...
Eventualno Maxi u Galeriji ima malo moderniji dizajn i Idea London...
Sva sreća pa u drugim lancima to ne možeš da vidiš uopšte.Meni više smeta logoraški vajb u Lidlu, kako oni mučenici trče po radnji i tegle