Šta je novo?

Lidl Beograd

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=553181#p553181:2rziubt7 je napisao(la):
Pegasus » Sub Jul 21, 2018 7:28 am[/url]":2rziubt7]Nije mi jasno zasto kriju datum otvaranja Nemci, ne vidim da time dizu neku pozitvnu famu, vec obrnuto - da bi poznatim datumom otvaranja i objavama u medijima privukli jos vise kandidata za posao iz drugih konkurentskih firmi.

Neko je ranije pominjao septembar kao datum za otvaranje, koje su sanse da krenu tada sa radom?

Prijatelju koji je bio na razgovoru za posao je rečeno da počinju u decembru.
 
Metro, po formatu, ne konkuriše Lidlu i obrnuto. Lidl je diskontna prodavnica, Metro veleprodaja okrenuta HoReCa klijenteli tako da nema zime za Metro.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=553321#p553321:3q4y8k7i je napisao(la):
nikolas27 » Sub Jul 21, 2018 8:18 pm[/url]":3q4y8k7i]Plata u poslu dolazi na kraju, ne na početku. Polako sa dizanjem Nemaca u nebesa.
Druže ne dižem nikog u nebesa već pričam o činjenicama, o firmama koje ovde već posluju, a Nemačke su... jedno je šta ja i ti mislimo a drugo su činjenice.. i nekako mi deluje logično da će i Lidl u duhu te tradicije nastaviti... a ako tako ne bude, ništa strašno navikli smo... tako da ovo što pričam ne moraš ocenjivati ko dizanje u nebesa već realnost... hvala lepo...
 
Лидл, али не у Београду

„Лидл“ у Параћину открио налазиште из бронзаног доба
СУБОТА, 21. ЈУЛ 2018, 11:46 -> 20:47
На плацу будућe продавнице „Лидл“ у насељу Глождак у Параћину налази се гробље из бронзаног доба, потврдила су прва заштитна археолошка ископавања на том локалитету. Тек је скинут први културни слој, а вреднији налази очекују се на дубини од једног метра.
http://www.rts.rs/page/magazine/ci/stor ... -doba.html

 
Ako zatrpaju ovo groblje to im može biti veliki PR promašaj, to će konkurencija da iskoristi da ih napadne. Biće zanimljivo pratiti tok situacije, ali znajući njihovu PR sposobnost u regionu (uspeli su da ubede neke forumaše ovde kako su mnogo kul poslodavac, i u takvom kontekstu se provlače i po hrvatskim medijima) verujem da će kupiti novi plac u Paraćinu a ovaj pokloniti gradu.
 
Zašto da kupe 2 placa? Neka im grad da novi, pod uslovom da su ovaj kupili i neka urade zamenu samo...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
 
Ako me ova Milena svakodnevno motivisala i ja bih prešao u Lidl
Šalu na stranu, ovo ne može da bude loše, ni za radnike Lidla ni za potrošače. Kada bolje razmislim ni za one koji rade u konkurenciji... nadam se da je ovaj PR znak da uskoro kreću, uz to što je znak da im i dalje fali kvalitetan kadar i da nisu sve pozicije popunjene.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Molim vas da obratite pažnju: s ili bez računa.

"Iz Lidla poručuju kupcima da ne konzumiraju te proizvode već da ih vrate u najbližu Lidl trgovinu gdje će im biti isplaćen novac s ili bez predočenja računa."

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
 
Zemunska ulica - Novi Beograd

7635c3cfbd3f4263aebb46979ee77c3a.jpgSent from my iPhone using Tapatalk
 
Tu je sve spremno, mislim da objekat na Trosarini ni neće početi sa radom u ovom talasu....nesposobni SNS konobar na mestu predsednika opštine sigurno neće stići da proširi ulicu i odradi normalan prilaz, zapravo neće uspeti da objasni gradu da je dogorelo do noktiju kada je na Trošarini SMT u pitanju!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
20.septembra kreće obuka radnika a 20.oktobra svečano otvaranje.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=541808#p541808:20hecqlb je napisao(la):
Kokili » 31 May 2018 07:53 pm[/url]":20hecqlb]Ukoliko pogledamo navike dosadasnjih otvaranja iz okolnih zemalja i ukrstimo ih sa podacima sa terena Lidl počnije punjenje centralnog magacina oko 1.9. Pre toga proverava sve tačke supply chaina oko 20.8. Prognoziram otvaranje prvog talasa radnji oko 20.10.

Sve po planu...
 
Je l ovo prvi lidl koji ce biti otvoren u bg-u?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 
Hvala. Predpostavljam da ce pretezno biti strani proizvodi? U Nemackoj je Lidl dosta jeftiniji u odnosu na ostale markete. Nadam se da ce tako biti i kod nas, ali tesko da bi ih nasi monopolisti pustili da se rasire ovde da je tako.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 
Sumnjam da ce imati neki velik uticaj na Lidl. To je ipak ozbiljna firma sa preko 10.000 prodavnica sirom Evrope. Ako uspe Delhaize ili neko slican da im odredjuje cene, onda svaka im cast, obema stranama.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=556843#p556843:zt357axp je napisao(la):
Žika » 03 Aug 2018 04:43 pm[/url]":zt357axp]20.septembra kreće obuka radnika a 20.oktobra svečano otvaranje.
Da li im još uvek trebaju radnici? Pitam za ortaka kojem bi leglo da radi pola radnog vremena.
 
Da li se mozda zna gde bi trebali da se dingnu prvi marketi Bille i Spara?
 
Ziko,
Ovo sto se pravi prekoputa OMW pumpe,da li ce isto da bude maloprodajni objekat ili neki magacini kako je bilo reci ranije,cini mi se...
NElogicno mi je da ce takodje bii prodavnica, jer vec ima jedna pored Meka, a ona je na manje od 2 km od ove...
 
Biće prodavnica. Kačio sam ranije tablu sa gradilišta na kojoj su pisali detalji. Imaš i tri Maksija na tom rastojanju, pa svi rade.

Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka
 
Vrh