Šta je novo?

Lidl Beograd

Zar Lidl nije vamo blize bogosloviji gdje je bila win win radnja do skoro

Lidl je planiran na uglu Cvijićeve i 29. Novembra, gde je u Višnjičkoj planiran??? Višnjička je od Pančevačkog mosta pa do Mirijevskog Bulevara.

Čitajte forum ljudi, nekoliko strana unazad je postavljena građevinska dozvola za Lidl u Višnjičkoj. I nema nikakve veze sa Big Fashion Park-om. Treba da se gradi na mestu sadašnjeg outlet-a pločica i italijanske keramike.

Koja je to parcela ili adresa? Ne mogu da isčitam sve teme u kojima učstvujem pa zato pitam.

Lokacija Lidla u Višnjičkoj.

slika.jpg

Dakle odmah pored Dekatlona, hvala! Baš su uzeli dobre lokacije, jedino mi je žao što nemaju neku blizu mene na Zvezdari kod KBC Zvezdara.

Hvala mislio sam da je sa suprotne strane big fesna
Inace tu je iznad parcela fabrike termoelektro koja je skoro bila na prodaju u uralskoj ulici ...

Vest je stara ali ne znam da li je neko preneo na forumu. U Zrenjaninu grade drugi Lidl objekat na ulazu u grad iz pravca Novog Sada, u neposrednoj blizini Aviv parka, gde svoj market ima DIS. Prvi Lidl u Zrenjaninu je otvoren na drugom kraju grada, kod autobuske stanice, na izlazu iz grada ka Beogradu.
https://ilovezrenjanin.com/vesti-zrenja ... renjaninu/

Ja ne znam šta tera ljude da svi pohrle u ovaj Lidl na Konjarniku, pa tu okolo ima nekoliko većih supermarketa, imaš dva velika supermarketa daleko bolje snabdevena, Vero i Aman na manje od 100 m, dole ispod u Ustaničkoj ka Šumicama ima poveći Maxi, pa desno u Ustaničkoj ka Bulevaru još dva Maxija sve u krugu od 500 m (manji i veći), pa gore iznad u Strumičkoj kod one pivare ima veća Idea, plus ima i ovih manjih, nije mi jasno. Brat od tetke mi živi u tom kraju pa sam često tamo i otkako je otvoren ovaj Lidl to je krcato u svakom trenutku.

Zato što je Maxi najlopovskiji market u istoriji lopovsko-hohštaplerskih marketa i prodavnica.

Lidl je hvala bogu razbio maxi-idea kartel i rado bih video propast i jednog i drugog.

Nije trenutno baš neka drastična razlika u cena-kvalitet između Lidla i Maksija, Maksi je dosta snizio cene poslednjih godina i ima više proizvoda na akcijama, posebno sada kad je Lidl ušao na tržište se to posebno vidi, meni su njihove radnje skroz ok, iako češće idem u Univereksport otkako se otvorio blizu mene u Šajkaškoj, ne zato što je nešto značajno povoljniji (skoro isto kao Maksi) nego što je veći i uređeniji od manjeg i preopterećenog Maksija tu na uglu Despota Stefana-Cvijićeva. Lidl bi definitivno imao istu ovakvu navalu po ceo dan na onoj lokaciji na uglu DS-Cvijićeva koju su kupili.

Gotov zavrsen spreman za otvaranje mozda cekaju ukidanje VS da ga otvore ...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=732311#p732311:2ohq6jg1 je napisao(la):
Piccolo » 27 Apr 2020 08:07 pm[/url]":2ohq6jg1]Ja ne znam šta tera ljude da svi pohrle u ovaj Lidl na Konjarniku, pa tu okolo ima nekoliko većih supermarketa, imaš dva velika supermarketa daleko bolje snabdevena, Vero i Aman na manje od 100 m, dole ispod u Ustaničkoj ka Šumicama ima poveći Maxi, pa desno u Ustaničkoj ka Bulevaru još dva Maxija sve u krugu od 500 m (manji i veći), pa gore iznad u Strumičkoj kod one pivare ima veća Idea, plus ima i ovih manjih, nije mi jasno. Brat od tetke mi živi u tom kraju pa sam često tamo i otkako je otvoren ovaj Lidl to je krcato u svakom trenutku.
Uporedi cene i videćeš da su skuplji. Takođe Aman ima druge probleme. Elem, Linda ima nešto što drugi nemaju a to je brend i propagandu kojom je formirano javno mjenje i predstavljano da je to kao ne znam ni ja šta. Lidl nije loš, daleko od toga. Cenim ga jer je razbio kartel i poboljšao prava radnika, te njegovi zaposleni rade samo 5 dana nedeljno i imaju privatno zdravstveno dok u drugim lancima rade po 6 ili 7 dana nedeljno i mogu da sanjaju o privatnom zdravstvu. Stoga, samo napred Linda!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=732544#p732544:oue7yzda je napisao(la):
AntonioBandera(s) » 28 Апр 2020 11:44 am[/url]":oue7yzda]Sta se desava sa onim Lidl-om u Zelezniku?
Што каже @Директор, завршен, чека се можда укидање ванредног стања. По плану је рок завршетка био 1.мај и тад је требало да се и отвори, мада мислим да ће се отворити 08.маја, када се отварају и сви т. ц. са радом.

Uh,ovde u Ignjata Joba u Jerkoviću su napravili pravi masakr.Šta god da posade po obodu teško da će nadoknaditi ovo.

Prolazio sam tu baš često kolima i sećam se guste šume.

Očigledno je okolnim stanarima važniji Lidl nego ta šuma.

Gde se nalazi njima najbliža veća prodavnica?

Vrh