Šta je novo?

Lidl Beograd

Jeste nekako manji i klaustrofobičan, ali često se mogu naći neke stvari koje u drugim objektima planu na akcijama.

I dobro je što najzad imaju automatske kase, jerbo dosta ljudi koji radi u SC i okolini dođe po dve, tri stvarčice, pa ne moraju da čekaju u redu sa onima koji obavljaju velike kupovine :)

Naleteh na oglas Lidla gde traze prodavce za lokaciju na Bezanijskoj kosi:

Definitivna potvrda onoga sto je Gaga vec pisao da ce na mestu IDEA prodavnice biti Lidl prodavnica.

Управо тако @Орко.
Био сам данас у Лидловој продавници у Египатској улици (Земунској). И у самој овој продавници на разгласу позивају да се заинтересовани јаве на оглас "баш за ову продавницу". Чујем да је и у осталим њиховим продавницама тако.

Definitivna potvrda onoga sto je Gaga vec pisao da ce na mestu IDEA prodavnice biti Lidl prodavnica.
Ja kada sam prosao gore pre mesec dana doslovno je pisalo ispred zatvorene prodavnice, drage komsije idea se renovira vracamo se ubrzo. E sad ako nije delo nekog saljivdzije ne vidim racunicu da se renovira nesto gde ce lidl da udje, ili ce mozda lidl na sprat kod kineza a ovi dole

Maxi i Idea na puno mesta zatvaraju prodavnice. Pretpostavljam da će Lidl iskoristiti priliku da se proširi na uštrb njih jer ima standardizovane prodavnice srednje veličine.

Informacija iz prve ruke je da Idea/Merkator/Roda planira da otpusti 50% uprave, što je oko 1000 zaposlenih. Takodje planiraju sa zatvore dosta lokacija jer su neprofitabilne. U toj situaciji verujem da će Maxi preuzeti mnoge lokacije, a Lidl ne verujem da će juriti da preuzme maloprodajne objekte jer im je filozofija da grade svoje na svoje zemljištu.

Ja kada sam prosao gore pre mesec dana doslovno je pisalo ispred zatvorene prodavnice, drage komsije idea se renovira vracamo se ubrzo. E sad ako nije delo nekog saljivdzije ne vidim racunicu da se renovira nesto gde ce lidl da udje, ili ce mozda lidl na sprat kod kineza a ovi dole
Bila je vest jos letos da IDEA zatvara tu prodavnicu:

Kompanija Idea Marketi zatvara svoj objekat na Bežanijskoj kosi na lokaciji koja se sada nalazi u vlasništvu kompanije Lidl Srbija. Kako su kratko potvrdili u telefonskom razgovoru za portal Retail Serbia, Idea Marketi će svoj objekat Idea Super Bežanijska kosa zatvoriti 11. avgusta ove godine.
Izvor

Planira se i još jedan objekat na Čukarici, ulica Endija Vorhola 5.
Muče se već dugo da dobiju dozvolu za gradnju, u septembru su opet podneli zahtev.

Lidl je skoro objavio oglase za prodavce na pomenutoj lokaciji, tako da nema sumnje uopšte. Neko je pomenuo da se Pepko i Lili sele u decembru, nakon toga spajaju sve u jednu celinu kao nekada što je bilo i tokom sledeće godine otvaraju Lidl prodavnicu.

Vrh