Radnik sa gradilista (Lastavice) rece da ce biti hotel, to su mu rekli iz ekipe koja je radila sondiranje na placu do Tehnomanije. Koliko je to tacno videcemo…
Kako izgledaju hodnici, ulazi, generalno zajednicke prostorije? Koliko su tu odmakli radovi?
Jesu li u stanu gotovi finalni radovi? (unutrasnja stolarija, ulazna vrata, krecenje itd)
Hvala na informaciji. Morace valjda uskoro da postave neku tablu sa opisom projekta.
Sto se zgrade i stana tice, meni je ovo prvi put da ulazim u ovako nezavrsenu zgradu/stan, pa nisam znala gde pre da pogledam. Na sve strane je i dalje krs i lom. Kod ulaza je bilo radnika i nekih paketa, uopste se ne secam tog dela. Lift je uzak, nisam videla marku, ali onih dimenzija koje su navedene u specifikaciji opreme. Stepeniste je pristojne sirine i svetlo (prozori ka JG, prirodna svetlost - lamela D). Hodnici na spratovima su neke prosecne sirine, ni previse uzani, ni siroki, ok (znam da ovakav opis ne znaci mnogo, ali nismo merili). Ulazna vrata su postavljena, sobna ne. Plocice su postavljene i u kupatilu i kuhinji, takodje su u skladu sa svime sto nam je receno i pokazano prilikom kupovine. Sanitarije su delimicno ugradjene, npr. tu je lavabo, ali bez slavine. Tus kabina, bez baterije i sl. Parket je postavljen (i pokriven), lajsne nisu bile jos uvek. Prozori su postavljeni, ali vidim da se postavlja jos neki stakleni dodatak pri dnu prozora koji nisu na terasi, valjda kao dodatna zastita zbog visine prozora, a trebalo bi da postave i metalni deo ogradice na terasi. Za krecenje ne znam, mora valjda minimum jos jednom... Meni deluje kao da tu ima jos dosta posla, mada su mi prijatelji i rodjaci koji su kupovali stanove proteklih godina rekli da to sve brzo ide. A moguce je da su radovi vise odmakli u drugim stanovima/lamelama.
Garazu nismo videli. Nismo znali da moze i nismo se setili da pitamo.