Šta je novo?

Lasta

7921 је данас био на Ластином потезу 300, изгледа да је у Авали.

70200 na 923
Otkad je strela preuzela autobusi noće na Lastinoj stanici. Nikad prljaviji nisu bili.
1000008961.jpg

Ови Интури што је Ласта добила од Стреле једва споје недељу дана рада а да не заврше у сервису, нон стоп им показују грешке на мотору, које ни овлашћен сервис не отклања

Ови Интури што је Ласта добила од Стреле једва споје недељу дана рада а да не заврше у сервису, нон стоп им показују грешке на мотору, које ни овлашћен сервис не отклања
1010 i 1012 u srboautu. 1012 danas oterali

Ipak imaju ozbiljnu kilometrazu i neka ih šalju u ovlašćene servise, zbog toga su i poprilično dobri i posle 600-800 hiljada km

Жао ми је Сорова у целој причи што су их начисто запустили, а јако захвални аутобуси, штета што их бар неки од приватника није задужио

Жао ми је Сорова у целој причи што су их начисто запустили, а јако захвални аутобуси, штета што их бар неки од приватника није задужио
Данас 8167 на 560Е и 581Е, жао ми је што су само ето да кажем резерве, нису свакодневни.

Следеће године иду и преостали Сорови из Авале

Mogao bi da padne neki Sor ICN12 za Lastu.

Посебно што су из службе набавке у Ласти (пре доласка Стреле) причали како су најлакше набављали делове за Сорове аутобусе

Vrh