Šta je novo?

Lasta

7921 је данас био на Ластином потезу 300, изгледа да је у Авали.

70200 na 923
Otkad je strela preuzela autobusi noće na Lastinoj stanici. Nikad prljaviji nisu bili.
1000008961.jpg

Ови Интури што је Ласта добила од Стреле једва споје недељу дана рада а да не заврше у сервису, нон стоп им показују грешке на мотору, које ни овлашћен сервис не отклања

Ови Интури што је Ласта добила од Стреле једва споје недељу дана рада а да не заврше у сервису, нон стоп им показују грешке на мотору, које ни овлашћен сервис не отклања
1010 i 1012 u srboautu. 1012 danas oterali

Ipak imaju ozbiljnu kilometrazu i neka ih šalju u ovlašćene servise, zbog toga su i poprilično dobri i posle 600-800 hiljada km

Жао ми је Сорова у целој причи што су их начисто запустили, а јако захвални аутобуси, штета што их бар неки од приватника није задужио

Жао ми је Сорова у целој причи што су их начисто запустили, а јако захвални аутобуси, штета што их бар неки од приватника није задужио
Данас 8167 на 560Е и 581Е, жао ми је што су само ето да кажем резерве, нису свакодневни.

Следеће године иду и преостали Сорови из Авале

Посебно што су из службе набавке у Ласти (пре доласка Стреле) причали како су најлакше набављали делове за Сорове аутобусе

Pa kad su genijalci iz Strele naručili takve sa malim brojem sedišta napred. Da je konfiguracija kao na Lastrinom Ivecu, ne bi bilo problema.

Pa kad su genijalci iz Strele naručili takve sa malim brojem sedišta napred. Da je konfiguracija kao na Lastrinom Ivecu, ne bi bilo problema.
Ластрин Ивеко је најбољи ако ћемо реално, можеш да обориш седиште баш доста скоро као да лежиш док у Стрелиним и Ластиним нема дугме за седиште.

Vrh