aleksandar 1
Beginner
- Učlanjen(a)
- 03.07.2025.
- Pohvaljen
- 31
Hoće li na iveca stavljati displej i aparate za pracenje
8164 je bio u mladenovcu8156 и 8164 Авала изгледа, оба раде на поласцима за Лазаревац.
Jel 9422 pripadao Mladenovcu ili Avali?Temsa 9422 na liniji 465
MladenovcuJel 9422 pripadao Mladenovcu ili Avali?
Neko je lepo rekao ovde iveco nije za 493 i 493kFun fact - 493K je trenutno najduža linija u Beogradu, čitavih 110km u jednom pravcu, pošto je kružna. Svakako zaslužuje drugi tip autobusa koji je udobniji i za putnike i za vozača
Valjda ce strela to resitiIveco je ok za 491 recimo (mada spora vrata tu mogu da naprave problem) ili 466 ili neke lokale u Mladenovcu
Teska priča jer su ih do sad nabavili preko 50 u istojoj konfiguraciji. Mislim da je to osnovna ponuda Iveca i da je cena za to najjeftinija.Iveco je ok za 491 recimo (mada spora vrata tu mogu da naprave problem) ili 466 ili neke lokale u Mladenovcu
Nadam se da će se neko opametiti i taj Iveco nabaviti u drugoj konfiguraciji sedišta za drugi tip linija, kao svojevremeno Lasta sa SOR-ovima. Npr SOR LH12 je komfornija verzija SOR C12 koji je više prigradski
Strela očigledno nezna da će u septembru u mladenovcu biti haosTeska priča jer su ih do sad nabavili preko 50 u istojoj konfiguraciji. Mislim da je to osnovna ponuda Iveca i da je cena za to najjeftinija.
Iveco ne bi bio loš za 351/363 i očekivao sam ih tu, al na kraju dobili Intoure.