Šta je novo?

Lasta

Ето вам ваше вољене Стреле. Кад имаш монопол можеш да диктираш цену како хоћеш. Зато многа мања места остају без икаквог превоза.

Čak su ukinuli linije između opština Stara Pazova i Pećinci... Veselo kad započne školska godina.

Ето вам ваше вољене Стреле. Кад имаш монопол можеш да диктираш цену како хоћеш
to isto radi i Litas u Požarevcu. Doduše ne ukida linije, ali zato karta do BG 1300rsd, jer nemaju konkurenciju.
Rekao sam već, imaju toliku moć da mogu da ucenjuju koga god hoće
Nažalost, bojim se da i kad padne SNS, Strela će morati da nastaviti da postoji, jer nama fali 5 prevoznika. Strela može da nas uceni da neće da vozi ako joj se neki potez uzme, jer znaju da ako ne bi vozili da bi nastao opšti haos, jer drže previše jako bitnih linija i zna da nijedan prevoznik nema toliki kapacitet da ih zameni za kratko vreme.😕 Može da im se uzmu linije, ali se bojim da mogu da kažu da neće da voze dok im se ne vrati npr potez 600. Nažalost, sad je kasno i gotovo nemoguće oduzeti im moć.

Vozio se juče sa Iveco Crossway na 493 K od Mladenovca do Autokomande.
Ide lepo, koliko sam video blokiran je na 80 km/h, i Begaljičko i Bubanj je popeo bez pada brzine, sedeo pozadi, ali nije bilo vruće uopšte. Naravno, već je pun smeća, Mladenovčani uopšte ne cene svoj prevoz.
Takođe, Video sam par Temsa LD SB na nekim lokalnim linijama, nzm zašto ne zamene par Iveca sa njima na 493, jer kapacitet Iveca nije dovoljan (srećom bilo nas je samo 9).

Vozio se juče sa Iveco Crossway na 493 K od Mladenovca do Autokomande.
Ide lepo, koliko sam video blokiran je na 80 km/h, i Begaljičko i Bubanj je popeo bez pada brzine, sedeo pozadi, ali nije bilo vruće uopšte. Naravno, već je pun smeća, Mladenovčani uopšte ne cene svoj prevoz.
Takođe, Video sam par Temsa LD SB na nekim lokalnim linijama, nzm zašto ne zamene par Iveca sa njima na 493, jer kapacitet Iveca nije dovoljan (srećom bilo nas je samo 9).
Iveco je limitiran na 85 na sat nekako gazi 87 a to su već stare izandjale temse u raspadu

Plašim se da ni Iveco neće dosta dugo sa ovakvim održavanje, te Temse nisu puno stare, šteta ako su toliko već loše.

SOR-ovi su svi povučeni? Ja juče na stanici u Mld ne vidoh nijedan.

Plašim se da ni Iveco neće dosta dugo sa ovakvim održavanje, te Temse nisu puno stare, šteta ako su toliko već loše.

SOR-ovi su svi povučeni? Ja juče na stanici u Mld ne vidoh nijedan.
Objasnio sam već da neće biti isto jer Strela ima para i šalje svoja vozila u ovoašćene servise čim imaju neki kvar. Određen broj je imao neku sitnu fabricku grešku i odmah su ih odvezli da to reše i sada svi rade normalno. Biće problema sa određenim vozilima, samo ako kao Strela ne budu imali noćni pregled, a onda vozači ne prijave kvarove. Ovde na 307 nekoliko Cobri vozi sa manjkom antifriza već duže vreme, a 70367 ima crvenu lampicu motora (engine fault) i tako vozi mesecima.

Ето вам ваше вољене Стреле. Кад имаш монопол можеш да диктираш цену како хоћеш. Зато многа мања места остају без икаквог превоза.
Та места ће морати да се ослоне на ограничене ресурсе и мање локалне превознике с којима ће моћи договорити услове

Vrh