Šta je novo?

Lasta

Evo juče sa Lastrinim teritom 8215 iz 2017. Bus je u odličnom stanju, s obzirom da ima 700 hiljada+ na satu. Ništa ne lupa, ne treska. Ja da se pitam dao bih Lastri celu 581. A što se tiče izgorelog kenta, lično mislim da je požar podmetnut od strane "konkurencije". Kad god idem za Lazarevac, uvek čekam Lastru jer znam da će bus dodji za razliku od Laste. Evo prekjuče se pokvario 7904.

Evo juče sa Lastrinim teritom 8215 iz 2017. Bus je u odličnom stanju, s obzirom da ima 700 hiljada+ na satu. Ništa ne lupa, ne treska. Ja da se pitam dao bih Lastri celu 581. A što se tiče izgorelog kenta, lično mislim da je požar podmetnut od strane "konkurencije". Kad god idem za Lazarevac, uvek čekam Lastru jer znam da će bus dodji za razliku od Laste. Evo prekjuče se pokvario 7904.
У петак се покварио 7906 са поласком у 10:00 из Лазаревца,после тога 18405 Ластра са поласком у 10:30 се покварио исто и то на раздаљини од једне станице. Кварови су били мањи тако да су возила поправљена.

Линија има 1 полазак из Обреновца. Јел се уводи 492 од недеље?
Ima 2 polaska samo drugacije oznake, 923 i 923b samo sto 923b ide sa putnicima a vraca se prazan. Glupost, jer je kao djacki polazak, pa ako se vec vraca nek skuplja.

7268
IMG_20241127_222941.jpg

Dali su Streli gradski u Nišu a gde su Temse završile?

Буквално Ласти у Обреновцу је све отела Стрела. СЈП би требао укинути још неке обреновачке локалне линије као што је и прошле године. Нпр. 904 је приградска линија која је спајала Обреновац и Сурчин, али је укинута јер постоји 860И који чешће иде него бивша 904.

Dok su postojale stara 607 i 904, jednostavno su ih mogli spojiti u jednu liniju, obzirom da nisu bile tako česte, a faktički su se nadovezivale jedna na drugu. Tada Obrenovac nije imao vezu sa Aerodromom i NBG.​

Bila je priča, hteli su, ali eto Strela je uletela.Stara 607 je jedina linija koja je spajala Surcin i Aerodrom sa Nbgd. 860i ide autoputem i direktno na novu stanicu.

Vrh