U Nišu će podneti zahtev za raskid ugovora o prevozu,ako već i nisu. Transjug im je već uzeo prevoz radnika Leonija. Nažalost država ih pušta niz vodu, zbog zna se čega i koga. Obrenovačka mafija preuzima monopol u prevozu.
moralo je, ali ne bunim se. Jel na 581?Ikarbus IK-206 (2012) #5910 vracen u saobracaj, ovo mi je zaista drago da sam video.![]()
Nemaju vozila za to.Прича се да би Стрела од 1. Децембра требало да врши испомоћ на 493 и 491 са 40 возила.
Neka oni prvo pokriju ovo što ima.. do k**ca više...492 Strelq uvodi u decembru
Nema od toga ništa, Lasta se povukla u Nišu i dovode Temse u Beograd da bi pokrili sve polaske, a onda su dobili ovakav odgovor sekretarijata. Očigledno su ljuti što se kvari posao Streli.492 Strelq uvodi u decembru
E ovako je i trebalo da im odgovore. Mislim ne baš ovoliko k**čevito ali sa ovom argumentacijom.Nema od toga ništa, Lasta se povukla u Nišu i dovode Temse u Beograd da bi pokrili sve polaske, a onda su dobili ovakav odgovor sekretarijata. Očigledno su ljuti što se kvari posao Streli.
Ovako treba da odgovaraju svima, a ne samo Lasti i to iz razloga sto kvare Streli posao. Kad je Clc kršio ugovor na 511, bili su manji od makovog zrna jer se zna ko su njihove gazde.E ovako je i trebalo da im odgovore. Mislim ne baš ovoliko k**čevito ali sa ovom argumentacijom.
Čekaj ovo je sekretarijat napisao?Nema od toga ništa, Lasta se povukla u Nišu i dovode Temse u Beograd da bi pokrili sve polaske, a onda su dobili ovakav odgovor sekretarijata. Očigledno su ljuti što se kvari posao Streli.
bela turistička Temsa Maraton?Темса 8508 на 493