Šta je novo?

Lasta

7921 соло бмц које је међу новијим возилима у Ласти већ дуже време у квару.Не чуди ме јер је у Барајеву,можда и најгорем Ластином погону.

Велика велика срамота за Ласту Авалу.Господа нису послала возило на последњи полазак из Лазаревца, односно на линији 580 у 21:30 из Лазаревца.Угасили се дабогда мајмуни једни.

Сад на последњи 860Л у 22:00 из Лазаревца и хватати последњи 860 у 23:15 из Обреновца.

1000005557.jpg

Eво 9095 на 581Е...
Какав ужас да немају шта друго послати од приградских возила на линије и колико је тужно све ово око Ласте.

Povodom teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila kod Mladenovca, oglasilo se i preduzeće "Lasta".

U saopštenju koje prenosimo u celosti navodi se i sledeće:

Povodom današnjeg događaja - saobraćajne nezgode na auto-putu Beograd-Niš kod Malog Požarevca u kojem je učestvovalo vozilo naše kompanije koje obavlja prevoz putnika na relaciji Mladenovac-Beograd autoputem sa polaskom u 05.25 h (linija 493)", glasi deo saopštenja kojim se oglasilo preduzeće "Lasta" koje vrši prevoz putnika

"Prema informacijama kojima raspolažemo, do saobraćajne nesreće je došlo tako što je putničko vozilo koje se kretalo u smeru Beograd-Mladenovac prešlo u suprotnu traku, i isto je udarilo u naše vozilo. Tom prilikom je vozač putničkog vozila preminuo na licu mesta, a po informacijama sa lica mesta i datih od strane Ministarstva zdravlja RS povređeno je preko 30 putnika, 4 putnika su sa težim povredama.

Navedenom prilikom je teže povređen i naš vozač autobusa, i isti je odvezen u Urgentni centar na dalje lečenje. Na lice mesta nesreće ispred naše kompanije došli su Izvršni direktor za saobraćaj i Izvršni direktor za tehničke poslove.

Ovom prilikom SP LASTA AD BEOGRAD izražava saučešće porodici preminulog vozača putničkog vozila, želimo svim povređenim putnicima iz autobusa brz oporavak, uz napomenu da je naša kompanija spremna da u okviru svojih mogućnosti pruži bilo kakvu potrebnu pomoć putnicima iz navedenog autobusa.

O svim dodatnim informacija vezano za pomenuti saobraćajnu nesreću koje budemo dobili, blagovremeno ćemo obavestiti javnost", zaključuje se u saopštenju.

#7500 i #7501 su redovni na Banatu, zamenili su #9306 i #9307 koji su do skoro radili, vidim da su povuceni iz saobracaja vec duze vreme.

Ево малопре чујем ову причу:
7907 радио полазак у 18:30 линију 581 смер Београд - Лазаревац.Уместо да одради свој полазак у 20:00 из Лазаревца,морао је да чека да одради полазак у 21:00 из Лазаревца назад јер господа мајмуни из Авале нису послали ништа на полазак у 19:30 са БАС-а за Лазаревац,који иначе враћа у 21:00 из Лазаревца.Људи су на станици у Лазаревцу чекали сат времена због комплетних идиота из Авале.

Ovi iz Laste više teraju Vojvodom Stepe nego Bulevarom.
Mada teorijski, ne greše puno.

Ne daj boze kome je lasta prevoznik, linija 313 sa 2 mini busa oni redovno opsluzuju sa jednim vozilom.

Evo danima ne dolazi drugo vozilo i vidim da je narod odustao, vise ni nema ljudi na stanicama.

Apsolutna sramota, za svaki propusteni polazak sam pisao nadleznima, nikad nisam dobio odgovor zbog cega ispadaju.

Tako da sto se mene tice potez 300 nek preuzme ko hoce samo da to nije lasta ad

Ne daj boze kome je lasta prevoznik, linija 313 sa 2 mini busa oni redovno opsluzuju sa jednim vozilom.

Evo danima ne dolazi drugo vozilo i vidim da je narod odustao, vise ni nema ljudi na stanicama.

Apsolutna sramota, za svaki propusteni polazak sam pisao nadleznima, nikad nisam dobio odgovor zbog cega ispadaju.

Tako da sto se mene tice potez 300 nek preuzme ko hoce samo da to nije lasta ad
Mene još buni po kom osnovu je ta linija u Lasti kad nije klasifikovana ko prigradska.

Jeste klasifikovana kao prigradska, čak je bila ponuđena na tenderu za prigradske linije prošle godine.

Vrh