U Železnicu bi trebali da se uzdamo i da uložimo novac pre bilo kakvog metroa. Tu bi i mi iz prigrada imali mnogo manje muka, samim tim bi i mnogi ljudi otišli iz grada u prigrad.1h 45 min vozom, Resnik-Sopot Kosmajski 30 km/h.
Lasta je u rasulu, nije da ih branim, ali ovaj problem prevazilazi njih, potrebna je železnica.
Пошто идем свако јутро на посао бусом који креће у 05:50(некад и у 05:40), могу да посведочим да је ситуација катастрофа, да прети да постане много гора. Ту брат-брату треба бар још 20 аутобуса за 493 линију. Ту је и 491 који иде преко Авале али њега нико живи не користи од младеновчана.Чињеница је да се у јутарњим сатима дословно стоји на вратима када се иде ујутру из Младеновца, јутрос сам у Малом Пожаревцу неких 20 минута чекао на станици и за то време прошла су три пуна аутобуса на 493 и један на 465, а колико знам на 5 минута требају да иду по реду вожње, дакле и до ласте је, не одржавају све поласке
А кад планирају да почну са градњом???Градиће се дупли колосек. Мало је на сваки сат, створила би се и нова тражња.
Јутрос зглоб радио линију 474,тачније 7904,толико о томе...Искрено ситуација је забрињавајућа,шта ће бити до лета, возила су им стално у квару,а нових ни на видику
Линију 350 ради Отокар СултанЈутрос зглоб радио линију 474,тачније 7904,толико о томе...
Искрено ситуација је забрињавајућа,шта ће бити до лета, возила су им стално у квару,а нових ни на видику