Класична булеварска монструм ламела.
Bolje su udzerice. Kao one u V Stepe.Класична булеварска монструм ламела.
to je cini mi se prometna raskrsnica ili gresim?Landmark počinje izgradnju na Dorćolu, Žorža Klemansoa https://landmark-pmc.com/sr/dorcol-zorza-klemansoa/ , mene baš interesuje ova lokacija
to je cini mi se prometna raskrsnica ili gresim?
Jeste zvali, kad se planira pocetak prodaj?
Jesu ljudi zadovoljni Landmarkom u Bulevaru? Najavljivali su visi nivo nego u Kneza Milosa, pa napravili na kraju nizi nivo kvaliteta, ali dok ima kupaca valjda im se moze...
Jeste prometna, odmah pored je linijski park. Samo ne znam tačno kako je predviđeno ispravljanje Dunavske ulice u tom delu.to je cini mi se prometna raskrsnica ili gresim?
Jeste zvali, kad se planira pocetak prodaj?
Jesu ljudi zadovoljni Landmarkom u Bulevaru? Najavljivali su visi nivo nego u Kneza Milosa, pa napravili na kraju nizi nivo kvaliteta, ali dok ima kupaca valjda im se moze...
Jeste prometna raskrsnica - dosta automobila prolazi tuda, pogotovo u špicu, ali i veliki broj kamiona i šlepera.
Po mom mišljenju veći problem je mikrolokacija u odnosu na okolne objekte. Tačno pored toga se nalazi tehno klub (koji bi sigurno morali da zatvore zbog stanara), a u blizini niz ugostiteljskih objekata (Gastrošor). Iskreno nisam fan ove lokacije za svakodnevni život, iako je dosta blizu centra.