Šta je novo?

Landmark Residence - bivši Depo

Spatio jel ovo gore u bulevaru preko puta opstine Zvazdara?

20231219_092441.jpg

Искрено, зграда делује достојно булевара. Штета само за трамвајску шталу што није сачувана за музеј ГСП.

to je cini mi se prometna raskrsnica ili gresim?
Jeste zvali, kad se planira pocetak prodaj?
Jesu ljudi zadovoljni Landmarkom u Bulevaru? Najavljivali su visi nivo nego u Kneza Milosa, pa napravili na kraju nizi nivo kvaliteta, ali dok ima kupaca valjda im se moze...

Jeste prometna raskrsnica - dosta automobila prolazi tuda, pogotovo u špicu, ali i veliki broj kamiona i šlepera.

Po mom mišljenju veći problem je mikrolokacija u odnosu na okolne objekte. Tačno pored toga se nalazi tehno klub (koji bi sigurno morali da zatvore zbog stanara), a u blizini niz ugostiteljskih objekata (Gastrošor). Iskreno nisam fan ove lokacije za svakodnevni život, iako je dosta blizu centra.

to je cini mi se prometna raskrsnica ili gresim?
Jeste zvali, kad se planira pocetak prodaj?
Jesu ljudi zadovoljni Landmarkom u Bulevaru? Najavljivali su visi nivo nego u Kneza Milosa, pa napravili na kraju nizi nivo kvaliteta, ali dok ima kupaca valjda im se moze...
Jeste prometna, odmah pored je linijski park. Samo ne znam tačno kako je predviđeno ispravljanje Dunavske ulice u tom delu.
Nisam zvao, poslao sam upit mail-om, čekam odgovor.

Odgovorili su da su me dodali na spisak zainteresovanih za pretprodaju i da će nas o svemu blagovremeno obavestiti.

Plan detaljne regulacije za "Landmarkov" projekat na Dorćolu je trenutno na javnom uvidu. Deluje da će ići u visinu koliko i poslednaj faza Novog Dorćola. Lično bih voleo da onda to ide u više lamela ("kulica"), nego da bude zidčina.

Ima li i projekta samih stanova?
nesto kompleksna dokumentacija...

Ne sumnjam da investitor ima spreman projekat, ali sigurno ga neće javno objavljivati dok ovaj PDR što je sad na javnom uvidu ne bude usvojen.

Naime, PDR je planski dokument kojim se uopšte dozvoljava izgradnja stambeno-poslovnih objekata na ovoj lokaciji. Svi znamo da se planovi kroje prema željama investitora, ali ne verujem da žele da to bude baš toliko očigledno.

Jeste prometna raskrsnica - dosta automobila prolazi tuda, pogotovo u špicu, ali i veliki broj kamiona i šlepera.

Po mom mišljenju veći problem je mikrolokacija u odnosu na okolne objekte. Tačno pored toga se nalazi tehno klub (koji bi sigurno morali da zatvore zbog stanara), a u blizini niz ugostiteljskih objekata (Gastrošor). Iskreno nisam fan ove lokacije za svakodnevni život, iako je dosta blizu centra.

Da, trenutno je jako prometno i generalno je ruzan taj dole kraj, bolje reci nesredjen, ali razmisljam da se mozda racuna na ovaj tunel koji pominjete koji ce spajati karadjordjevu i bulevar desppota stefana? Cini mi se da ce to rasteretiti dunavsku poprilicno?

Vrh