Šta je novo?

Landmark Residence - bivši Depo

Sredacka ulica je ionako bila stalno zakrcena. Prosto prljava od autombila.
Kako li ce tek da bude.
 
kad vidim ograde na terasama umesto stakla i nadstresnicu iznad terase povucenog sprata vec je pomak u ozbiljnosti u odnosu na druge projekte...cekamo detalje, ja nisam registrovao da je dat projekat na javni uvid, pitanje hoce li krenuti ove godine...
 
Trebalo bi da krene ove godine sada trenutno jure lokacijske uslove,a plan je građevinska na jesen. Glavni izvođač će biti Energogroup kao i u Kneza Miloša. Imam još detaljnijih informacija ali nisam siguran da li smem da delim pošto su ovo insajderske informacije, onu su se konkretno obratili za projektno finansiranje u banci u kojoj radim.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=853139#p853139:3kkz9sxi je napisao(la):
Duško Đ. » 25 May 2021 02:11 pm[/url]":3kkz9sxi]Trebalo bi da krene ove godine sada trenutno jure lokacijske uslove,a plan je građevinska na jesen. Glavni izvođač će biti Energogroup kao i u Kneza Miloša. Imam još detaljnijih informacija ali nisam siguran da li smem da delim pošto su ovo insajderske informacije, onu su se konkretno obratili za projektno finansiranje u banci u kojoj radim.
nemoj da delis poverljive informacija, hvala na ovome do sada...
 
Ne mogu da nađem sada ali mislim da će prilaz automobilima u garaže biti iz Sredačke a ona je jednosmerna.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=853044#p853044:1giuuylx je napisao(la):
niki » 25 Maj 2021 11:26[/url]":1giuuylx]kad vidim ograde na terasama umesto stakla i nadstresnicu iznad terase povucenog sprata vec je pomak u ozbiljnosti u odnosu na druge projekte...
Ja kad vidim staklo, samo :roll:
 
Haha, i ja isto prevrćem očima na staklo. A nažalost, većina novih, i većih projekata gura staklo samo.

Zna li se planirani završetak radova? I cena kvadrata :(
 
Pa projekat tek kreće na jesen, pa računaj još 24 meseca gradnje. Što se cene tiče biće u rasponu 3500-4000 koliko sam shvatio.
 
Unapred se izvinjavam zbog nešto lošijeg kvaliteta fotografija, jer sam ih radio između razmaka metalne ograde, koja je indigo plave boje i čiji odsjaj hvata kamera, a naći ugao pod koji ga ne hvata je gotovo pa nemoguća misija.

P.S.
Tema bi mogla u "Projekte u izgradnji". 
To je to, od prvog depoa za tramvaje i planiranog muzeja javnog saobraćaja dobili smo ovo. Neka nam je na čast što ne ostavljamo ništa posle nas osim stambeno-poslovnih objekata.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=868431#p868431:1hae1n30 je napisao(la):
vucko » Sub Jul 31, 2021 7:28 am[/url]":1hae1n30]To je to, od prvog depoa za tramvaje i planiranog muzeja javnog saobraćaja dobili smo ovo. Neka nam je na čast što ne ostavljamo ništa posle nas osim stambeno-poslovnih objekata.
Pa šta se tu može. Uvek se nađu neka n.n. lica da podmentu požar u problematične zgrade. Nije niko kriv... Bitno je da se gradi :twisted:
 
Izvinite, jesam malo bio zloban. Htedoh da kazem da je ipak bolje na toj lokaciji stambeni objekat sa radnjicama ispod, kao sto su uglavnom objekti u Bulevaru, nago da je napravljan neki muzej koji bi imao pitaj-boga-kakvu postavku.
Recimo u Dablinu i Stokholmu ima takvih muzeja, bez ikakve prave vrednosti. Nacije koje nemaju bogato kulturno istorijsko nasledje ni od cega naprave nesto, ali Srbija ima nesto, ima puno...nema potrebe za takvim muzejom. Pozdrav!
 
Jeste, pre nam trebaju neke radnjice, banke i kockarnice...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ne zaboravi apoteke i pekare! Redosled je banka - kockarnica - apoteka - pekara, repeat
 
Ne bi ih bilo toliko da nema adekvatne potraznje (nazalost).
Svakako je korisno imati sve "na pesaka" u rezidencijalnim delovima grada.
 
_20211126_175102.JPG

_20211126_175206.JPG
 
Vrh