Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Kozmetika ce se resiti kako tako. A vreme ce pokazati da li je ekipa majstora koja je fuserisala radila i na ozbiljnijim stvarima na nekim stanovima, kao sto su hidroizolacija, zvucna izolacija itd Nesto sto ne moze tako lako da se resi ili ne moze da se resi uopste

Mislio sam generalno....
Kao što sam napisao, kupci koji su plaćali kvadrat onoliko, imaju svako pravo da traže da bude sve besprekorno.
Koliko god da su kupci plaćali kvadrat, imaju pravo da dobiju sve u besprekornom stanju, kao što i nov auto iz salona mora da bude bez ogrebotine, nebitno da li je Mercedes ili Fića...

Jel ima jos kod nekoga ovakvih problema? kod svih kliznih vrata su lose postavljeni (skoro svi) ovi nasadni klinovi tako da vrata ne nasedaju kako treba i pritom su ostecena i metalna ploca/okvir na vratima.

Ovo je samo deo, ima jos dosta nedostataka, sitno, ali i krupno, kao sto je ostecen parket na vise mesta. Saljem ostalo prvom prilikom.
IMG_1531.jpeg
IMG_1530.jpeg
IMG_1529.jpeg
IMG_1527.jpeg

Jel ima jos kod nekoga ovakvih problema? kod svih kliznih vrata su lose postavljeni (skoro svi) ovi nasadni klinovi tako da vrata ne nasedaju kako treba i pritom su ostecena i metalna ploca/okvir na koji nasedaju.

Ovo je samo deo, ima jos dosta nedostataka, sitno, ali i krupno, kao sto je ostecen parket na vise mesta. Saljem ostalo prvom prilikom.

Uspeli su i da okreče stolariju (prva slika)
Nije toliko teško staviti krep traku kako treba

Izvinite ljudi, ali meni neke stvari nisu jasne. Kad je već ovakva situacije, zar nije bolje da to vidite, nego da ne vidite.

Da je došao neki nadzor i video, samo bi zamaskirao, a vi ništa ne biste znali. Ovako znate kako je i insistiraćete da se to uradi kako treba.

Iz vaših komentara sam zaključio da vam je bolje da vas zamaskiraju i da izgleda sve kako treba, nego da vidite ovo i da možete nešto da promenite. Možda grešim, ali zaista mi tako deluje.

Kako mislis zamaskiraju, ako sve poprave/zamene na vreme, pre dolaska musterije, onda je problem resen, i znaci da ima neka kontrola.

Izvinite ljudi, ali meni neke stvari nisu jasne. Kad je već ovakva situacije, zar nije bolje da to vidite, nego da ne vidite.

Da je došao neki nadzor i video, samo bi zamaskirao, a vi ništa ne biste znali. Ovako znate kako je i insistiraćete da se to uradi kako treba.

Iz vaših komentara sam zaključio da vam je bolje da vas zamaskiraju i da izgleda sve kako treba, nego da vidite ovo i da možete nešto da promenite. Možda grešim, ali zaista mi tako deluje.
Ja vec razmisljam da nisi ozbiljan kad ovo pricas? :)

Kvalitet izvedenih radova ne sme biti na ovom nivou. Iako je jasno da će se ovo naknadno sanirati, do ovakve situacije nije smelo da dodje. Ovo dodatno otvara pitanje kako su rešene druge ključne stvari.

• Sviđa mi se
Reagovanja: wk_
Mi smo isli da gledamo stan i popisemo nedostatke pre nekih mesec dana. Takodje smo naisli na par vecih gresaka i dosta sitnih.

Sto se sitnih tice, fali silikon oko lajsni parketa, izgrebani coskovi zidova, isprljani zidovi, i slicno. Ove greske su mi prihvatljive, obzirom da je aktivno gradiliste, alat se prenosi, radnika je dosta, itd, lako se zakaci, izgrebe, isprlja. Sto je najbitnije, lako se saniraju.

Sto se ozbiljnijih stvari tice, jedna roletna nije radila, jedna plocica na terasi je polomljena,, tasteri wc solje u jednom kupatilu su bili lose postavljeni (tj. rupa isecena u plocici za tastere je veca nego sto treba, pa tasteri ne pokrivaju celu rupu). Takodje jedna tamna fasadna ploca pored terase je napukla i okrnjena. I ove stvari je moguce sanirati kvalitetno i bez posledica, sto se nadam da ce se i desiti.

Sve smo zapisali, slikali i poslali mejlom. Ocekujemo da Greda sve sanira, tako da za sada cekamo sledeci odlazak da proverimo kakvo je stanje.

Svakako, ne ohrabruje to sto se vise kupaca javlja sa ovakvim problemima. Videcemo kakav je pristup Grede resavanju ovih stvari nakon drugog obilaska.

Vrh