Interesuje me da li ste bili da gledate Vas stan ili pokazni stan? Da li imate neki video?Tesko mi je da nadjem reci o kvalitetu izvedenih radova, pa cu samo ostaviti fotografije, da buduce komsije obrate paznju.
Ocekujem da ce pokazati profesionalizam prilikom resavanja primedbi.
Ps ne kacim sve fotke, dovoljno se vidi.
Koliko neko mora da je bezobrazan da pozove kupca da mu preda ovakav stan?! SramotaTesko mi je da nadjem reci o kvalitetu izvedenih radova, pa cu samo ostaviti fotografije, da buduce komsije obrate paznju.
Ocekujem da ce pokazati profesionalizam prilikom resavanja primedbi.
Ps ne kacim sve fotke, dovoljno se vidi.
Nije predat stan još uvek nikome. Ljudi su pozvani pre zvanične primopredaje da pogledaju radove i daju primedbe.Koliko neko mora da je bezobrazan da pozove kupca da mu preda ovakav stan?! Sramota
Nije sija nego vrat..tehnicki prijem gde se popisuju zamerke ako ih ima.Nije predat stan još uvek nikome. Ljudi su pozvani pre zvanične primopredaje da pogledaju radove i daju primedbe.
Moj stan. Nisam snimala.Interesuje me da li ste bili da gledate Vas stan ili pokazni stan? Da li imate neki video?
Nije ni tehnički prijem, tek će biti. No dobro.Nije sija nego vrat..tehnicki prijem gde se popisuju zamerke ako ih ima.
Ja razumem da ti branis kompleks gde si kupio nekretninu i da ne gledas objektivno na ove stvari, ali ocigledno je da je veliki proust da uvedes kupca u ovakav stan koji ga je cekao 2 godine sa nestrpljenjem i onda dobije ovaj prizor gde se samo iznervira.Ima ona jedna priča, Narodu se ne može ugoditi.
I mislim da se baš to dešava i ovde.
Ja koliko sam skapirao ljudi su ovo radili iz najbolje namere, da pre zvanične primo predaje isprave što više nedostataka. A izadje na neprofesionalizam
Ja i dalje verujem Gredi da će održati reputaciju zbog koje sam se, između ostalih, i ja opredelio za ovaj kvart.
Prvo, ne branim ja ništa, ja iznosim svoje mišljenje.Ja razumem da ti branis kompleks gde si kupio nekretninu i da ne gledas objektivno na ove stvari, ali ocigledno je da je veliki proust da uvedes kupca u ovakav stan koji ga je cekao 2 godine sa nestrpljenjem i onda dobije ovaj prizor gde se samo iznervira.
Nisu oni to uradili iz najbolje namere nego ti je to praksa u novogradnji koja se prolazi gde god da si kupio stan.
Postoji nekoliko nivoa kontrole za izvršene radove. Pored kontrole firme koja izvodi radove, tu je najvažnija i najkompetentnija kontrola a to je NADZORNI ORGAN. Ako on nije non stop na gradilištu i ne uočava na vreme ovakve propuste, ako nije stručan i ne ume da radi svoj posao, eto problema.Ali zar nema neka kontrola prilikom izvodjenja radova, ove rupe i otecena stolarija prosto bodu oci, da je bilo ko od kontrole ikada usao izdao bi nalog da se ovo ispravi.
Isto tako, sto ljudi, sto ćudi. Šta jednom smeta, drugi ni ne primećuje. I vice versa.