Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Pozdrav,

Da li znate nekoga da prodaje manji stan(garsonjera ili sa jednom odvojenom sobom) u lameli A ili B?

2

edit:
ili je mozda pitanje bilo za ulice koje treba da se rade do garaze?
Mislio sam na ukupan broj ulaza (rampi).

Mozda glupo pitanje, da li ce garaza lamele A biti direktno povezana sa garazom lamele F?

Nekako mi deluje da trenutni raspored rampi nije optimalan, kad se uzme u obzir broj stanova/parking mesta.

Ja sam dobio informaciju da kada se budu sve garaze izgradile da ce sve biti medjusobno povezane, do tada stoje privremeni zidovi izmedju faza.

Mislio sam na ukupan broj ulaza (rampi).

Mozda glupo pitanje, da li ce garaza lamele A biti direktno povezana sa garazom lamele F?

Nekako mi deluje da trenutni raspored rampi nije optimalan, kad se uzme u obzir broj stanova/parking mesta.
Ok, onda je ovo sto sam poslao, kod lamele A i B. Koliko znam to je sve, za ceo kompleks.

znaci da bi se stiglo na parking lamele F, mora se proci ceo krug A B C D E F?

znaci da bi se stiglo na parking lamele F, mora se proci ceo krug A B C D E F?
Ne. Ukoliko želite do F ulazite ispod A i idete direkt do F. Radi lakše ilustracije Crvenim sam označio položaje lamela, narandžastim strelicama potencijalno kretanje kroz garažu A do F i B do E. U suštini su E i D najdalje od ulaza u garažu, F je odmah pored ulaza ispod A lamele, a C bliže ulazu ispod lamele B.

1757939190155.png

Da li rekonstrukcija toplovodne mreže koja se spominje na projektu Airport Garden-a može uticati na useljenje za Lamelu A i B.

Koliko sam primetio parcela za Kvart 64 nije navedena u prijavi radova. Šta se trenutno radi od mreže za Kvart64 i da li se samo čeka priključak na postojeću mrežu.

Da li rekonstrukcija toplovodne mreže koja se spominje na projektu Airport Garden-a može uticati na useljenje za Lamelu A i B.

Koliko sam primetio parcela za Kvart 64 nije navedena u prijavi radova. Šta se trenutno radi od mreže za Kvart64 i da li se samo čeka priključak na postojeću mrežu

Koliko sam primetio parcela za Kvart 64 nije navedena u prijavi radova. Šta se trenutno radi od mreže za Kvart64 i da li se samo čeka priključak na postojeću mrežu.
IMG_2867.jpeg
Koliko sam ja shvatio oni vec kasne sa useljenjem lamele a i b.. useljenje je trebalo da bude 01.07.2025. ako se dobro secam, to im i na onoj tabli pise kao rok za zavrsetak..

Bice kasnjenja jer su blizu i povezani … treba i put da se napravi a ulaz u garaze air port gardena su odmah na 100m od kvarta 64

Da li ima neko da jos nije podigao kredit (a dao kaparu) za stanove u lameli A i B?
Verujem da je izgradnja vec na 80%, ali trenutno bez vode i struje, sumnjam da ce biti do kraja godine useljvo

Da li ima neko da jos nije podigao kredit (a dao kaparu) za stanove u lameli A i B?
Verujem da je izgradnja vec na 80%, ali trenutno bez vode i struje, sumnjam da ce biti do kraja godine useljvo
Ja sam dobio odobrenje pre koji dan, sada treba da vidimo oko notara itd...
Gledajuci eKatastar vidim da ima dosta plasiranih kredita / hipoteka i u avgustu i u septembru (najbliza upisana hipoteka koju sam video je pre 2 dana), po proceni koju ja imam procenitelj je pre par nedelja procenio i stan i zgradu na 99% zavrsenosti.

Useljenje koce radovi na infrastrukturi pre svega da... ako se ne ubrzaju do kraja Oktobra tesko da ce biti do kraja godine useljivo slazem se.

Lamela A je unutra potpuno očišćena i koliko vidim najveći dio radova je završen - radi se u ulaznom holu i lokalima.
Hidroizolacija na prvom dijelu garaže je urađena i čini se spremno za uređenje, parter ispred zgrade je takođe dosta uređeniji nego prošle sedmice, rekao bih da su radovi u zemlji završeni.

1000066106.jpg

Tesko mi je da nadjem reci o kvalitetu izvedenih radova, pa cu samo ostaviti fotografije, da buduce komsije obrate paznju.
Ocekujem da ce pokazati profesionalizam prilikom resavanja primedbi.
Ps ne kacim sve fotke, dovoljno se vidi.

Prilozi

• 20250918_130122.jpg
    20250918_130122.jpg
    69,5 KB · Pregleda: 234
  • 20250918_130255.jpg
    20250918_130255.jpg
    102,7 KB · Pregleda: 238
  • 20250918_130334.jpg
    20250918_130334.jpg
    39,9 KB · Pregleda: 240
Tesko mi je da nadjem reci o kvalitetu izvedenih radova, pa cu samo ostaviti fotografije, da buduce komsije obrate paznju.

Fotografije da mi ne trazite pojedinacno :)

Ja sam se nadao da je moj stan bio izuzetak sa nekim ispadima, ali vidim iste propuste i ovde.
Nadam se da je ovo samo bez drugog prolaza majstora da kazemo.

@wrki da li su vam trazili da popisete nedostatke da isprave iste?
Nama su dali bili papir da zapisemo sve da saniraju pre primopredaje

Slazem se da je neprofesionalno doduse, posebno jer i vi imate rupe iznad uticnica kao i ja, to nije nesto sto tek tako moze da promakne kao ogrebotina ovde ili tamo.

Ja sam se nadao da je moj stan bio izuzetak sa nekim ispadima, ali vidim iste propuste i ovde.
Nadam se da je ovo samo bez drugog prolaza majstora da kazemo.

@wrki da li su vam trazili da popisete nedostatke da isprave iste?
Nama su dali bili papir da zapisemo sve da saniraju pre primopredaje

Slazem se da je neprofesionalno doduse, posebno jer i vi imate rupe iznad uticnica kao i ja, to nije nesto sto tek tako moze da promakne kao ogrebotina ovde ili tamo.
Rekli su mi da napisem na papir ako imam neku primedbu. Poslala sam mailom, sa fotografijama. Ne radi se samo o rupama tu i tamo, sva vrata, prozori, stokovi, imaju izrazena ostecenja, na parketu ostecenje od opuska... bilo koja popravka znaci bas to - popravka, a kupljen je stan u novogradnji koji podrazumeva da je sve novo i netakuto, a ne zakrpljeno i prelakirano. Videcemo kakav ce biti pristup.

Rekli su mi da napisem na papir ako imam neku primedbu. Poslala sam mailom, sa fotografijama. Ne radi se samo o rupama tu i tamo, sva vrata, prozori, stokovi, imaju izrazena ostecenja, na parketu ostecenje od opuska... bilo koja popravka znaci bas to - popravka, a kupljen je stan u novogradnji koji podrazumeva da je sve novo i netakuto, a ne zakrpljeno i prelakirano. Videcemo kakav ce biti pristup.
Slazem se, treba insistirati na novim a ne krpljenim stavkama, posebno za stavke kao sto su prozori i vrata da budu bez ostecenja i novo, jer je tako i naplaceno izmedju ostalog kroz cenu kvadrata.
Pratimo situaciju, ja cu probati verovatno da kroz 2 nedelje opet odem do stana da vidim da li je ista u medjuvremenu reseno od prijavljenih problema (ako budu dozvoljavali).

Nadam se da ce jos neko kaciti slike da imamo jos informacija u medjuvremenu, znam da su ljudi u prethodnim projektima Grede bili zadovoljni izvedenim stanjem, ne verujem da planiraju da na ovom projektu kvare reputaciju, moguce je da su majstori zbrzani jer rade dosta faza odjednom

Slazem se, treba insistirati na novim a ne krpljenim stavkama, posebno za stavke kao sto su prozori i vrata da budu bez ostecenja i novo, jer je tako i naplaceno izmedju ostalog kroz cenu kvadrata.
Pratimo situaciju, ja cu probati verovatno da kroz 2 nedelje opet odem do stana da vidim da li je ista u medjuvremenu reseno od prijavljenih problema (ako budu dozvoljavali).

Nadam se da ce jos neko kaciti slike da imamo jos informacija u medjuvremenu, znam da su ljudi u prethodnim projektima Grede bili zadovoljni izvedenim stanjem, ne verujem da planiraju da na ovom projektu kvare reputaciju, moguce je da su majstori zbrzani jer rade dosta faza odjednom
Isto razmisljamo. Podrzavam sto zele da iskoriste ovaj period do zvanicne primopredaje da poprave stvari. Ostaje da vidimo na koji nacin i da se nadamo najboljem.
Javljajte iskustva. 🍀

Vrh