Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

da li neko ima iskustvo kupovine stana od Grand Star-a?
Kao što je @shomy napisao, isti su uslovi. Ono gde postoji razlika je u prodajnom timu kao i u ponudi, neke stanove će imati Greda dostupne a neke Grand Star, tako da obavezno treba i kod jednih i kod drugih proveriti ponudu.

Na prethodnim stranicama, se pisalo dosta o iskustvima sa prodajnim timom Grede i GradnStar-a.

Zdravo, da li je neko skoro od kreditnih kupaca potpisao ugovor? Prema ugovoru izgradnja je 31.08. Da li to znaci da do tad mora banka odobriti kredit ili krecu penali?

Zdravo, da li je neko skoro od kreditnih kupaca potpisao ugovor? Prema ugovoru izgradnja je 31.08. Da li to znaci da do tad mora banka odobriti kredit ili krecu penali?
Ja sam potpisao ugovor, rekli su mi da nije problem i posle tog datuma da se isplati / odobri kredit

EDIT:
U ugovoru se vodi do zavrsetka izgradnje objekta svakako, datum 31.08 je ocekivani datum ali on se moze produziti jos 5 meseci.
Rekli su mi da je tako sroceno da ne bi morali da rade aneks ako bude kasnjenja a fiksiran datum.

Svakako ocekujem da imaju i razumevanja oko potencijalnih kasnjenja sa obzirom da nije jos uvek moguce overiti ugovore svakako.

Da li je neko iz lamele B od kreditnih kupaca dobio neki info kada procenitelji mogu da izadju na teren?
Da se udje u proceduru vec jednom

Ako se čeka skidanje skela onda verovatno nije niko(ostao je deo ka FOB-u gde skele još uvek nisu u potpunosti skinute). Koliko sam razumeo to je jedan od uslova za izlazak procenitelja.

ja sam u B - i vec neko vreme je predjena izgradjenost od 80%, ali su cekali geometre za merenje izvedene povrsine stanova, pre nego sto krenu da javljaju kupcima.

Javljeno mi 8. avgusta koja je nova kvadratura, a danas sam potpisao ugovor i mogu stim u banku i u proces za kredit.

Vrh